Leveä laudelankku

Jykevä, liimapuusta valmistettu laudelankku käsittelemätöntä haapaa. Myydään yksittäispakattuna. Saunatrendien kehittyessä kannatusta ovat saaneet linjakkaat ja modernit ilmeet. Kyseinen laude on trendikkäästi erittäin leveää (200mm) ja paksua (43mm). Tämä laudelauta tuo saunaan massiivisemman tuulahduksen nykytrendeistä.


Juuri massiivisuutensa ansiosta laudelankku on itsessään kantavaa, . Tuoteperheeseen kuuluvat paneelit - - 1- 1- 1mm leveinä (osa toimitusmyyntinä). Materiaalina tervaleppä, haapa, lämpöhaapa. Aureskosken sävytetyt kuusipaneelit 1ja 1mm leveitä STS-profiilin saunapaneeleita, suosituilla sävyillä:. Tutustu lisää verkkokaupassamme. Haapa ei pihkaa ja on luonnollisesti hyvin vaalea ja siisti puumateriaali Grafiitinharmaa ja musta vaihtoehto: valmiiksi käsiteltynä heti valmis käyttöön Tuppeensahattuna puun luonnollinen reunojen muoto esillä: lankussa luonnollisen muodon mukaan.


Leveästä Amerikan Tulipuusta tehdyt lauteet. Kuusilaudan näyte oli kuitenkin poikkeava, sillä se oli saunan katossa käyttämääni sävytettyä piiluhirsipaneelia. Magnolia oli 1mm leveää.


Profiloitu etulauta lauteiden rakennusta helpottamaan tee-se-itse -rakentajille. Nopeasti kotiin toimitettuna. Ilmeensä Relax-laudemallisto saa normaalia leveämmästä laudelaudasta (1– 1mm). Istuin- ja jalkalauteessa leveä laudelauta pituussuuntaan asennettuna saa aikaan upean massiivisen vaikutelman. Leveä 40x2mm massiivipuusta valmistettu lankkulaude yhdistettynä leveään STS-profiilin paneeliin on kokonaisuus, jonka mittasuhteet ja muotokieli ovat tasapainossa.


Relax -malliston lauteet valmistetaan . Meiltä tervaleppälaudat, haapalaudat, kuusilaudat ja lämpökäsitellyt haapalaudat. Kuorittu höylätty haapalaudelankku. Hinta sisältää alv ja kuljetus myös mahdollista. Laudelautaa Puukeitaalta joka lähtöön! Moderni-malli on suoraviivainen ja hyvin suomalaista perinnemuotoilua mukaileva laudemalli.


Yksinkertaiset muodot ja leveä laudelauta tekevät Moderni mallista järeän näköisen kokonaisuuden, luoden rauhallisen tunnelman saunaan. Malliston ylälauteen vakiosyvyys on 600- 620mm laudemateriaalista . Suorat saunan lauteet, leveä laudelauta ja upea tuhti etureuna. Pieneenkin saunaan tilan tuntua.


Suunnittelemme lauteet teidän mittojenne mukaan. Rauhallinen, tilava laudemalli, sinun saunaasi sopiva. Erityisesti puukiuassaunaan. Jyhkeä, massiivinen sekä ajaton Relax-Kotikylpylä.


Jos haluat tavallista järeämmät lauteet, valitse tästä. Liimalevyrakenteen ansiosta leveämpikin lankku säilyttää muotonsa vääntymättä. Lauteen reunoissa on 2mm pyöristykset. Välimuistissa Samankaltaisia Tuotetiedot. Uutuus valikoimassamme, todella näyttävän näköinen tumma ja leveä laudelauta.


Thermoradiata on pihkaton joten soveltuu erinomaisesti saunaan. Vodaan käyttää myös ulkona. Lämpökäsittelyn johdosta leveäkin laudepuu pitää mittansa hyvin eikä vääntyile.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit