Lattian kiillotus vahauksen jälkeen

Montako ohutta kerrosta vahaa pitäisi levittää? Millaisilla menetelmillä mattapintainen vaha levitetään lattiaan ? Ja kunnon väli myös ensimmäisen vahauksen jälkeen ennen toista vahakerrosta. Lattioiden vahaus kahteen kertaan, seinien peruspesu.


Myös kellarikäytävien siivous, mutta ei vahauksia.

Yhdistelmäkone puh laikka. Kiillotuskone valk laikka. Pese vanha vaha pois tarkkaan, ainakin mihin valo ottaa, senjälkeen annat kuivua.


Peruspesun jälkeen pesty pinta on puhdas . Sanoisin noin reilun tunnin, että on varmasti kuiva,Aloitat huoneen kaukaisemmasta paikasta ja kuljet selin oveen päin. Pitkiä vetoja tällaisella leveällä lastalla, kaada vahaa lattialle ja vetoja, kumarru ja katso että tulee . Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Luonnollisesti tila jonka muovilattia uusitaan tulee ensin tyhjentää huonekaluista, jonka jälkeen myös jalkalistat on hyvä poistaa (maton reunat ovat yleensä jalkalistan alla).

Jos parkettilattiaa kuitenkin vahataan , se tulee tehdä vain ehjälle lakkapinnalle ja vasta kun seuraavaksi lattia hiontaan ja uudelleen lakataan. Mitä lattiapinnan vanhan vahanpoisto ja uudelleenvahaus sitten maksaa? Hintaesimerkissämme on tällä kertaa pienen neliön myymälätilan lattiapintojen vahaus. Jos lattialla on paljon kiviä ja roskia, lattia imuroidaan ensin, sitten huuhdotaan vedellä, mikäli huoneessa on lattiakaivo tai viemäri, muutoin pestään vedellä ja mopilla tai. Pahoja tahroja voi yrittää poistaa tärpätillä ja kiillottaa sen jälkeen vahalla.


Lattia huuhdotaan ja kuivataan pesun jälkeen. Videolla näytetään lattiapinnan vahauksen vaiheet. Menetelmällä tarkoitetaan pinnan käsittelyä suoja. Puuttuu: jälkeen Keskustelu - Siivoojat! On sellaisen nuhruisen näköinen.


Välimuistissa Miten saa muovilattian sellaiseksi kauniin kiiltäväksi? Vaikka sen pesisi kuinka monta kertaa :( kone on hyvä apuri vahan poistossa (tai siinä vanhentuneessa tavassa kiillottaa vahattu lattia ). Muuten vahaaminen suoritetaan täysin käsityönä, jossa paras välineistö on . Vahanpoiston jälkeen muovimatto oli hoidettavissa hoito – ohjeiden mukaisesti, eli vaikka muovimatolle on tehty useasti peruspesu ja vahaus , voidaan sen puhdistus palauttaa tämän jälkeen täysin hoito – ohjeiden mukaiseksi. Muovimaton puhdistettavuus on hyvä ja lattia on edustuskelpoinen ja turvallinen kävellä.


Parkettilattia on usein monista vaihtoehdoista se näyttävin, mutta vaatii huolellista hoitoa.

Suojauksesa pyritään säilyttämään linoleumilattialle ominainen himmeä kiilto ja matriaalin hengittävyys suojaamisen jälkeen. Pintaan ei tavoitella korkeaa kiiltoa vaan ainoastaan ohutta kulutussuojaa, joka saadaan linoleumille tarkoitetulla vahalla. Ylläpitosiivouksessa lattiaan tehdään säännöllisin . Erikoispuhdistukset, kiillotukset , peruspesut -ja vahaukset = kaikki lattiat huippukuntoon kohteessa kuin kohteessa. Suoritamme lattioiden koneelliset syväpuhdistukset, vahaukset , suojaukset suurella ammattitaidolla.


Täysin puhdas ja huollettu lattia vaikuttaa positiivisesti jokaiseen. Toimenpiteen jälkeen lattia on helppo . Teimme lattian peruspesun ja vahauksen. Tässä kuvat ennen ja jälkeen. Vahauta toimitilojesi lattiat vähintään kerran vuodessa!


Muovi voi käsittelemätön tai PUR – pintainen, lisäksi markkinoilta löytyy muoveja, jotka eivät tarvitse vahausta lainkaan. Vahattujen ja vahaamattomien lattioiden pintapesuun ja -puhdistukseen. Etusivu › Keskustelu › Aihe vapaa › Mitäs nyt? Nykykäytännön mukaan ei suositella parkettilattian vahausta vaan tosiaan kun lattia on kulunut on se parasta hioa ja lakata uudelleen.


Vahaus on siitä ongelmallista että useamman vahauskerran jälkeen on vaha niin tiukassa lattian huokosissa ettei sitä enää välttämättä saa lakattua. Käytön jälkeen lattiaan on lisättävä Öljyvahaa. Estrad ESD lattiaa ei vahata terveydenhoitotiloissa. SHS- koneella, kuivakiillottamalla puhtaan pinnan tai käyttää hoitavaa ainetta kiillotuksessa.


Lattian kiiltoaste nousee runsaasti ja jää pysyväksi. Mikäli haluat vahata lattian esim. Tarvittaessa kiillota puhtaalla laikalla. Mopatessa käytä nihkeää moppia. Vaikeat tahrat: annostele laimentamatonta puhdistusainetta suoraan tahroihin.


Huolehdi puhdistusaineen täydellisestä poistamisesta tahrakohdasta puhdistuksen jälkeen. Kovassa käytössä olevat lattiat voidaan kiillottaa ja suojata . Peruspuhdistuksen jälkeen lattia huuhdotaan puhtaalla vedellä. Hoitoaineen levitys ennen käyttöä.


Magic maxxissä on hyvä puhdistus teho ja se jättää lattiat puhtaan kirkkaiksi. Tuote: Super Glitz ( vaha ). Käyttöalue: Korodur lattia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit