Kuntta pohjatyöt

Kuntta eli metsänpohja sopii suomalaiseen maisemaan. Asennuksen jälkeen se pärjää hyvin vähällä hoidolla. Luonnonläheisestä pihasta haaveilevalle kuntta eli metsänpohja voi olla hyvä valinta varsinkin, jos tontilla kasvaa entuudestaan mäntyjä, varvikkoa . Siirtonurmi vaatii yhtä huolelliset pohjatyöt kuin kylvönurmi.


Kuntta on kotipihoissa vielä melko tuntematonta. Kuntta käsittää monipuolisen varpukasvillisuuskerroksen mustikoineen, .

Pihan pohjatyöt on helppo toteuttaa ammattilaisen antamien ohjeiden avulla, ja asennuksen jälkeen piha on heti vihreän vehreä – kunhan huolehditaan riittävästä kastelusta. Mikäli asennat kuntan itse tai tilaat asennuksen muualta, on tärkeää huomioida toimituksen ja asennuksen aikataulutus: kunttakuorma tulee purkaa ja asentaa viipymättä toimitusta seuraavina päivinä. Vinkit omatoimiselle asentajalle: Muista tehdä kunttapihan pohjatyöt. Asenna kunttalevyt hyvin tiiviisti puskusaumaanja . Kunttaa Kuusamosta Mikkelin asuntomessuille, hiekkaa alle, kohde Villa Saimaanhelmi. Kuntan keskelle on istutettu muutama puu.


Tässä kuva kohdasta noin viikkoa aikaisemmin. Eli kuntan alle on laitettu hiekkaa.

Suunnittelemme aina asiakkaan kanssa yhdessä jokaiseen kohteeseen parhaan mahdollisen ratkaisun pohjatöistä alkaen. Ammattitaitoinen asennusryhmämme toimittaa ja tarvittaessa asentaa kuntan. Rakentamista koskevat näkökulmat.


Kunttakohteen pohjatyöt tehdään suunnitelman mukaisesti ja asennusalue tasoitetaan. Kunttalevyt tai -rullat asennetaan puskusaumalla tiukasti kiinni toisiinsa. Pahiten siirtonurmen asennus voi mennä pieleen tilanteessa, jossa pohjatyöt on tehty huonosti eikä siirtonurmi juurru pohjaan. Suurin ero siirtonurmen asentamisessa valmiin. Annamme tarkat ohjeet pohjatöihin ja tarvittaessa teemme nämä myös puolestanne.


Asennettuna otetun kuntan työnosuus on myös kotitalousvähennyskelpoinen, mikäli . Kuntta muuttaa maan kuin maan nopeastivalmiiksi ja helppohoitoiseksi metsämaisemaksi. Yhä useampien kesämökkien, pientalojen ja liikerakennusten pihoja sekä tieluiskia ja . Lasipalatsin vaativa vedenpaine-eristys s. Länsiväylän optimoitu kiertotie s. Puiston perusteelliset pohjatyöt s. Kaikkein rehevimmissä asennuspohjissa Piirai-. Suomen Kunttapiha on pihasuunnittelun ja -toteutuksen ammattilainen.


Olemme erikoistuneet kunttapihojen toteutukseen.

Toimitamme kunttapihat koko Suomeen. Kannattaa huomioida myös se, että joissain tapauksissa tontti on hyvin kapea tai rinteinen eli jos pihan pohjatöitä ei tehdä valmiiksi ennen sokkelin rakentamista niin pihan takaosaan on mahdotonta päästä enää sen jälkeen koneella. Tällaisessa tapauksessa piha joudutaan mahdollisesti rakentamaan . Jos nurmikko ei menesty pihalla, kuntta voi olla hyvä vaihtoehto. Se on metsänpohjaa, jota irrotetaan tavallisesti tulevilta hakkuualueilta. Se on hyvä vaihtoehto nurmikolle, koska se yleensä menestyy sellaisilla kasvupaikoilla, joissa nurmikko ei pärjää: puiden varjossa ja happamassa maaperässä.


Jälkeen: kantojen poisto, maan muokkaus ja vaihto, terassit, istutusalueet, siirtonurmikko, puiden, pensaiden ja perennojen istutukset, murskepohjat, kivituhkapolku, betonikivimuuri,pensasaita, valaistus, salibandykenttä. Jälkeen: rikkaruohojen poisto, hiekkapohjat ja kuntan asennus. Näin kasvatat mansikoita omalla parvekkeellasi. Eden-ohjelmassa raivataan rikkaruohojen valtaama piha puhtaaksi, ja tilalle tehdään uusia istutuksia. Huolellisella pohjatyöllä varmistat, etteivät rikkaruohot pääse pilaamaan uutta kasvillisuutta.


Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, rakennusliikkeet, kunnat, seurakunnat, maanrakentajat ja Destia. Viher- ja ympäristörakentamisen lisäksi meiltä onnistuu maanrakennustyöt, suunnittelu-neuvonta palvelukokonaisuudet, lumen auraus ja kalkitukset. Halua säilyttää metsäisen maiseman, joka nyt rakentamisen aikana on pahasti tuhoutunut (metsänpohja).


Tiedän, että kuntaa on saatavilla Suomessa ainakin varpu ja oliko nyt saniaispohjaista. Kaipaisin siis tietoa sen hinnasta ja siitä, minkälaisen pohjatyön kuntta. Kuntta luo pihaan valmiin, ekologisen ja helppohoitoisen metsämaiseman.


Se nostetaan maanomistajan luvalla hakkuualueilta ennen hakkuita ja jatkaa metsänpohjan uutta elämää pihapiiristä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit