Kattoelementti puu

Kattoelementit ovat tehdasvalmisteisia rakenneosia, jotka toimitetaan työmaalle asennettuina. Metsä woodin puurakentamisen ammattilaiset valitsevat rakennuttajan tai rakentajan kanssa yhteistyössä kohteeseen parhaiten sopivan kattorakenteen. Optimi-kattoelementeissä on työmaalle tuotaessa valmiina vedeneristyksen pohjakermi tai valmis PVC-kate. Alapinnassa on tavallisesti maalattu kipsilevy tai teollisuusakustiikkalevy.


Rakennetyyppi on perinteinen, luotettava ja varmatoiminen tuulettuva rakenne. Elementtien päämitat: yksittäisen elementin pituus voi olla . Niiden detaljiikka ja rakenteet perustuvat pitkälti HalliPES:in. Puurakenteisilla SP-suurelementeillä voidaan toteuttaa lähes halli kuin halli. Elementtijärjestelmä perustuu pitkälle esivalmistettuihin katto- ja seinäelementteihin jotka asennetaan erillisen rungon päälle.


Runkona hallissa voi olla puu -, teräs- tai betonirunko. Hekora Oy toiminta on keskittynyt puurakenteisten elementtien valmistukseen. Valmistamme täydessä tehdasvalmiudessa olevia kattoelementtejä tilaajan rakennussuunnitelman mukaisesti.


Koskisen puu - ja kattoelementtitoimitukset Helsingin Honkasuon puukerrostaloon sujuivat jo rutiinilla. Kivistön puukerrostalo Koskisen puisista seinä- ja kattoelementeistä. SeiKat Oy toimittaa puurunkoisia kattoelementtejä sekä rakennusten runkoja betonista, puusta ja teräksestä valmistettuina. Kaikki suunniteltuina sekä tarvittaessa paikoilleen asennettuina kaikkialle Suomeen. Tuotteemme soveltuvat kaikenlaisten rakennuskohteiden tarpeisiin.


Olemme toimittaneet elementtejä ja runkoja . Konesaumattavan ThermiSol- kattoelementin rakenne perustuu EPS-ytimen molemmille puolille liimattuihin väripinnoitettuihin teräsohutlevyihin. Tällä menetelmällä tuotetulla ThermiSol-kattoelementillä saadaan valmista kattopintaa erittäin nopeasti. Teräsohutlevyillä pinnoitetuissa ThermiSol-kattoelementeissä . Sen keskeisiä ominaisuuksia ovat lujuus, mittatarkkuus ja vakaus.


Puuelementti on viisi kertaa kevyempi kuin betonilaatta. Puu on paloturvallinen, sillä sen hidas hiiltyminen estää. Elementti soveltuu kaikkiin runkorakennevaihtoehtoihin ( puu , betoni, tiili, harkko). Yläpohjan perinteisessä toteuttamistavassa tukirakenteet pienentävät . Räystäät ja vesikate valmiiksi asennettuna tehtaalla.


Mikäli katolle tulee kattokaivoja tai kallistuksia, ne tehdään valmiiksi tehtaalla. Kattoelementti on suurelementti, joka val- mistetaan tehtaalla ja nostetaan paikalleen. Voidaan käyttää jäykistävänä rakenteena. Palotilan- teessa lämmöneristemateriaalin vaikutus henkilöturvallisuuteen ja omaisuusvahinkoihin on lähes merkityksetön.


Kovavillaeristeinen kattoelementti on suurten kohteiden kattoelementti. Seinäelementit valmistetaan aina tapauskohtaisesti ja halutuilla eristepaksuuksilla. Passiiviseinässä on uretaania 250mm ja rakenne on seuraava. Aukot leikataan käsisirkkelillä tai puukkosahalla. Elementit toimitetaan työmaalle määrä - mittaisena.


Elementti kiinnitetään elementtiruuvilla suoraan runkorakentee- seen, joko pysty- tai vaaka- asentoon. KYLMÄHUONE-ELEMENTIT o – 4. Helmikuun alussa alkavat kauppakeskuksen lähiympäristössä tienrakennustyöt. Kuvat: Puu soveltuu luontevasti kauppakeskus Karismaan. Kauppakeskuksen vuokraus on edennyt suunnitelmien . Teollisista rakennusmateriaaleista puu on ympäristöystävällisin ja parhaiten kestävää kehitystä tukeva materiaali.


Luonnon omana raaka-aineena puu on ainoa täysin uusiutuva rakennusmateriaali. Finnforest- kattoelementtien puu on peräisin Metsäliiton suomalaisten metsänomistajajäsenten kestävästi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit