Juuttimatto kokemuksia

Ollut pari päivää ja maton alla lattia ihan likainen ja rätti ihan mustana, kun pyyhin. Tuntuu, et parkettikin on pilalla. Miten tuosta matosta voi tulla mustaa likaa lattialle? Eihän se voi likainen olla? Mistä matto ja mikä matto terassille?


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. VILLA ILONA: LOHALS JUUTTIMATTO KEITTIÖSSÄ villailona. Välimuistissa Samankaltaisia 15. Luonnonmateriaali kun saattaa tuntua niin vastustamattomalta karvakamun mielestä. Toistaiseksi matto on saanut olla rauhassa ja toiminut vain luunsyöntialustana, toivotaan että sama meno jatkuu edelleenkin.


Onko teillä kokemusta juuttimatoista tai niiden puhdistuksesta. Jos jotain sattuisi käymään, olisi . Kun muutimme uuteen kotiimme ja ensiasuntomme puolitoista vuotta sitten, emme malttaneet levittää lattioille mattoja. Valkoiset lankut ovat niin kauniit. Meillä on ollut yhteensä kolme kappaletta Elloksen blogimatoksi noussutta Tangier-mattoa. Kyseinen matto on jumalaisen pehmeä hankittaessa, ja Elloksen alekoodilla vielä suorastaan halpa.


Meillä ongelmaksi on tullut se, että käyttö on materiaalille liian kovaa: norsulaumamme kulkureitillä oleva matto. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut uuden maton ostamista olohuoneeseen. Meillä on parin talven ajan ollut käytössä paksu vaalea karvalankamatto, joka on ollut kyllä ihan laadukkaan oloinen, mutta nyt matto on alkanut tuntua jotenkin nuhjuiselta, pölyiseltä ja tunkkaiselta. Vanha matto on kiikutettu . Tästä uutuudesta vaan en ole vielä varma, pysyykö se. Tilatessa tuo materiaali herätti eniten epäilystä.


Ensimmäisessä pari vuotta käyteyssä ei ollut mitään hajua. Onko muilla kokemusta , onko se jokin säilöntäaine, jonka haju poistuu vai todellakin hometta eli äkkiä vaihtoon? Olohuoneen matoksi on hyvä hankkia tarpeeksi suuri matto , joka kokoaa huonekalut kauniisti yhteen.


Liina Villa Ilona blogissa on laittanut, kuvia ja kokemuksia kuinka sama matto toimii keittiössä. Kannattaa varautua, että aikaa vierähtää, sillä Liinan blogi imaisee mukaansa . Useiden muiden sisustushankintojen ohella viime aikojen ostoslistalla on ollut keittiön matto. Niin kaunis kuin keittiön lattia onkin ilman mattoa, tuntuu se kuitenkin tarvitsevan vähän suojaa varsinkin vesipisteen kohdalla. Hakusessa on ollut erityisesti jonkinlainen juuttimatto , mutta ihan sopivan kokoisia ei . Suunnitelmissa on uusi matto keittiöön. Olen miettinyt juutti- tai sisalmattoa.


Juutti ehkä ennemmin, koska on mukavampi jalalle. Mitä kokoa tuo teidän juuttimatto on? Onko kellään kokemusta tuosta matosta ruokapöydän alla, taitaa olla hankala puhdistaa.


Kiitos Anonyymi :) Meidän matto on kokoa 1x 250. Olisi tosiaan hauska kuulla kokemuksia matosta . Saan tasaiseen tahtiin kysymyksiä kotimme matoista, erityisesti olohuoneen villamatosta ja kirjastohuoneen kauniisti kuvioidusta pikkumatosta. Sain inspiraation koota kaikki matot samaan postaukseen! Kaunis matto viimeistelee sisustuksen.


Linie Designin vaaleanharmaa Asko matto on tilattu vuosi takaperin Länna Möblerin verkkokaupasta. Matto rajaa tilan ja kokoaa yhteen huonekaluryhmän, esimerkiksi olohuoneessa sohvaryhmän pöytineen. Matto myös suojaa lattiaa ja vaientaa kaiun.


Oikea hoito pidentää maton ikää. Imurin aikakaudella maton piiskaaminen olan takaa saa jäädä historiaan, sillä se . Kirjoittelin eilen, että minua häiritsee olohuoneen matto. Näistä onko kokemuksia kellä? Onko jäänyt kisu KYNSISTÄÄN KIINNI, entä MITEN LÄHTEE KARVAT matosta? Tässä pari esimerkkiä, mitä mietimme: 2. Materiaali: 1 POLYAMIDI SILMUKKANUKKA – OTSIKON MUKAAN 1 AKRYYLI?


Pienempi näkyi olevan jostain syystä useamman materiaalin . Taidetaan kallistua tuohon sisal-mattoon. Kiva kuulla hyviä kokemuksia siitä! Etolan matot ovat mielestäni rumia jos niitä joutuu katselemaan montaa metriä. Hyviä ja käytännöllisiä ovat, kokemusta löytyy, mutta eivät sovi meille tähän tarkoitukseen. Se on saavuttanyt myös jonkinlaisen blogimattoaseman, sillä sellainen löytyy todella monen sisustusbloggaajan kotoa.


Kaikki kenen kanssa olen kyseisestä matosta keskustellut, ovat kehuneet sen laatua, kauneutta ja . Pappelinan muovimatot ovat varmasti jo tulleet kaikille blogiani lukeville tutuiksi niiden ulkonäön ja helppohoitoisuuden suhteen, joista jaksan vuodesta toiseen suitsuttaa ja hehkutella. Monelle saattaa kuitenkin tulla yllätyksenä se, että täydellisyyttä hipovien ominaisuuksiensa lisäksi ne ovat myös . Ikean matosta siitä kysyvälle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit