If koiran vakuutus

Ifin kattava koiravakuutus korvaa eläinlääkärikulut läpi koiran elämän. Laske hinta vakuutuslaskurilla ja osta helposti verkkokaupasta. Ifistä saat eläinvakuutuksen koiralle , kissalle tai hevoselle.


Valitse ylempää eläin, jonka vakuutuksesta olet kiinnostunut, ja pääset verkkokauppaan laskemaan eläinvakuutuksen hinnan. Verkosta voit ostaa vakuutuksen koirallesi ja kissallesi.

If Etuohjelmaan osoitteessa if. Mahdolliset vahingot korvataan näiden mukaisesti. Kuten sinulle, myös lemmikillesi voi sattua ja tapahtua.


If Eläinvakuutuksella turvaat koirasi tai kissasi sairastumisen, tapaturman ja menettämisen varalta, ja varmistat lemmikillesi hyvän hoidon. Paljonko maksat vuodessa koirasi vakuutuksesta ? Onko vakuutusyhtiössäsi suorakorvaus käytäntöä? Olisi mukava saada näkökulmia monista eri yhtiöistä, esim If , Fennia, Pohjantähti, .

Tapaturmaisen kuoleman varalta voi vakuuttaa yli 6-vuotiaan eläimen. Osa vakuutusyhtiöistä ei myy erikseen koiravakuutusta , vaan se on sidottu esimerkiksi kotivakuutuksen yhteyteen. Silloin kannattaa huomioida myös keskittämisestä koituvat alennukset.


Vain isoimmat vakuutusyhtiöt If , Pohjola ja Tapiola myyvät koiravakuutuksia erikseen. Myös koiran rotu on oleellinen . Koiran yleinen terveydentila, sairashistoria ja etenkin koiran rotu vaikuttavat suoraan vakuutuksen kustannuksiin. Yhtiöt arvottavat koirat rodun sairastilastojen mukaan. Mitä sairastelevammasta rodusta on kyse, sitä kalliimpi koiravakuutus on. Esimerkiksi If - vakuutusyhtiöllä parivuotiaan bordercollien . Suosittelen joko IF :ä tai Tapiolaa.


Vaikka Tapiolan vakuutus jatkuu koko koiran eliniän, pienenee maksimikorvaus asteittain koiran vanhetessa. Jos oletettu elinikä on n. Eläimen omistajan vastuuvakuutus. Koira - ja kissavakuutus (ei erillisenä, vain kotivakuutusasiakkaille).


Henkivakuutus koiran tai kissan menettämisen varalta.

Eläinlääkärikuluvakuutus ( lisävakuutus ). Käyttökoiran vakuutus ( lisävakuutus ). Iso osa koirien omistajista on suositellut Tapiolan AGRIA- koiravakuutusta. Siinä pystyy ottamaan pelkästään esim. Olemme mukana Suomen ensimmäisessä Asiakaspalvelun viikossa.


Kerro meille onnistuneista asiakaspalvelukokemuksiasi tai kiitä. Heiluvia häntiä ja söpöjä pikku kuratassuja. Lue meidän vinkit koiran hoitoon ja tutustu koiravakuutuksiimme! Tänään tuli käytä koiravakuutuksen tienoilta If , Lähivakuutus, Pohjantähti, Fennia ja Turva.


Muut vakuutukset eli koti ja auto meillä on Pohjolassa, siellä ei vielä keretty käymään. Mutta tosiaan, näistä mistään ei ainakaan saanut pelkkää koiravakuutusta , siinä mukana pitää olla samasta yhtiöstä kotivakuutus . If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu.


Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja . Meille kävi ihan samoin ja itseasiassa se IF :in vauvavakuutus päättyy, kun lapsi syntyy ja lapsi on vähäntään kaksi kuukautta ilman minkäänlaista vakuutusta ! No, koiramme joutui vakavaan leikkaukseen ja eivät korvaanneet mitä oli vakuutusta ottaessa luvattu. Seulaani pääsivät If ja eräs toinen eläinvakuuttaja. Molemmilla oli helppo verkkokauppa ja molempien tarjoamaan hoitokuluvakuutukseen sai lisäturvia niin, että paketista sai tosi kattavan.


Mietin ensin, millaista turvaa koiralleni haluan. Halusin ehdottomasti koiralleni eläinlääkärikulujen kattamisen lisäksi . Se antaa lisäturvaa vakavissa liikenneonnettomuuksissa. Vakuutusopas voimassa 20. Tämän vakuutusoppaan tiedot koskevat yksityiskäyttöisten henkilö-.


IF :ssä koti-, koira -, matka- ja henkivakuutus. Kilpailukykyiset hinnat - Todella nopea korvauspalvelu - S-bonusta - Liiton edut. OP-Pohjola tyttöystävän tapaturmavakuutus - OP on ainoa jonka . Yhtiökohtaisia eroja on myös siinä, minkä ikäiselle koiralle vakuutuksen saa.


If on ainoa vakuutusyhtiö, jonka kaskot sisältävät Henkilö- turvan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit