Bmw z4 kovakatto

Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot vaihtoautosta. Avomalli Zsai keulalle uuden moottorin. Tälle kesälle BMW :n kaksipaikkainen roadster Zsai pientä ulkonäköpäivitystä, lisää varustelumahdollisuuksia sekä nyt käsittelyssä olevan hinnat alkaen -moottorin.


Uusi virheetön kovakatto. BMW Zkovakatto , Sterling Grey (Oulu) 20. Mullakin oli viime talvel z3:ssa kovakatto ja tais olla katto arvokkaampi kun auto :) Ei voi puhua kyl samana päivä zja z3:sta. Mä ajelen kyllä koko talven tolla rätillä,pistän suoja aineita ja välillä sulatan sen kunnolla. Kyllä sillä pärjää :) Mullon kitkat alla ja luistonesto vilkkuu kans väliin mut vaatii vähän . Kaikki Bmw Zkovakatto -ilmoitukset sivustoilta Tori.


Nettiautosta bongasin yhden, jossa on esimerkkinä kuvia ja saa idean miltä nämä näyttää. Onko kellään kokemuksia kyseisestä mallista ja oletteko olleet tyytyväisiä autoihinne? Käytättekö autoa talvella ja kuinka se silloin toimii, onko nitinöitä katon kanssa? Kaksiosainen kattorakenne avautuu ja sulkeutuu nappia. Autoon mukana erillinen kovakatto , Täydellinen huoltokirja, Vähän ajettu, Aluvanteet kesä-ja talvirenkaissa, Erikoisvanteet, Xenon valot, Rattivaihteet, Navikointi, Kahdet renkaat, Kaukosäätöinen keskuslukitus, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyör.


Ja alkuperäiseen kysymykseen, oikeastaan ainut tuohon budjettiin mahtuva avo kovakatolla voisi olla fiat barchetta. Takapää painuu aavistuksen alaspäin ja pitkä konepelti edessä haukkaa ilmaa. Kiihtyvys kutittaa mukavasti selkärangassa, mutta tämä on vasta. Alaslaskettava kovakatto nähdään nyt ensi kertaa BMW:n roadsterissa. Meiltä löydät myös kaikki Suomessa myytävät uudet autot.


Si, 265hp, M-Sport, Suomi-auto, Kovakatto , huippuvarusteet! Roadster 2d NAHAT, IRROITETTAVA KOVAKATTO YM. Autoon mukana erillinen kovakatto , huoltokirja, Vähän ajettu, erikoisvanteet kesä-ja talvirenkaissa, Erikoisvanteet, Xenon valot, Rattivaihteet, Navikointi,. BMW- mallisarjan mukaista muotoilua. Vaikka sivuston sisältö painottuu arkiautoihin, kerron lyhyesti tunnelmia vartin ajelusta Z4:llä BMW:n mallistokierroksella.


Vakiona on sähkötoiminen kangaskatto ja lisävarusteena irrotettava kovakatto. Siitä on kiittäminen paitsi onnistunutta voimalinjastoa myös auton verrattain kevyttä omapainoa. Kilpailijoina voi pitää esimerkiksi BMW :n Z:sta ja Porsche Boxsteria. Ajettavuudeltaan Audi on . Tämä kovakattoinen avoauto sopii erinomaisesti myös talvikäyttöön eli auto on ihanteellinen ihmiselle, joka kaipaa autoilultaan selvästi normaalia enemmän. Shop with confidence on eBay!


Katso lisätiedot ja kuvat tästä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit