Weber 6000 laskuri

Käsin levitettävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva . Tämän laskurin tarkoituksena on määritellä helpolla tavalla tarvitsemasi tuotteen menekki. Jos tuotteen menekki on ilmoitettu kerrospaksuuden mittayksikköä kohden, laskuri ehdottaa tavallisinta kerrospaksuutta. Tarkista ehdotetun arvon soveltuvuus kohteeseesi. Ennen tuotteen ostamista pyydämme kuitenkin tarkistamaan .

Voidaan levittää käsin tai pumpata. Sementtipohjainen, nopeasti kovettuva ja kuivuva lattiamassa. Päällystettävissä tunnissa! Sisätilojen lattioiden valuihin ja paksuihin täyttöihin. Lattiamassaa voidaan käyttää myös uivissa, raudoitetuissa rakenteissa.


Lisää samanaiheisia videoita ja esityksiä. Kiviseinän kolojen paikkaus QuickRep-korjaustasoitteella.

Tulipesän korjaus FireRepair-korjausmassalla. Nopeasti kuivuva lattiatasoite. Sen alla on Styrofoam-eriste. Valun pinta on kuivuttuaan hieman epätasainen ja siitä irtoaa muruja. Miten pinta pitäisi käsitellä ennen vedeneristeen . Valmis massa on koostumukseltaan kiinteää ja maakosteaa.


Massan käyttöaika on noin minuuttia veden lisäyksestä. Massa levitetään teräslastalla tai linjaarilla. Käytännössä kuivumista tapahtuu aina jonkin verran kahteen suuntaan, joten laskuri antaa aina hieman todellista pidempiä kuivumisaikoja.


Eli mukava katsoa mitä laskurit näyttävät huuhtikuussa, kun konkreettisesta rakentamisesta on mennyt vuosi aikaa. Kun lattia oli saatu kokonaisuutena samaan kerrosvahvuuteen, se käsiteltiin vielä kerran kosteussululla ja päällimmäiseksi kerrok- seksi liimattiin erikoiskova kipsilevy saneerauslaastilla. Näin tehtiin joka huoneessa paitsi kylpyhuoneessa, johon putkien päälle . Ei vaan vedä enää sitäkään.


Eli moninverroin halvemmaksi varmaan tulisi korjata SU:t, kuin käydä hankkimaan webereitä, en ihan mahdottomia tehoja kaipaakaan, kesän virityksien (yllä kirjoittamani viritykset) . Comfort-levy Massiivilaatta.

Seitsemännen päivän adventistit, Jotkin Seitsemännen. Eugen Weber : Apocalypses. Unohda kaasuttimet,laita.


Tehdas puristi pellavaöljyä, jota käytettiin pintakäsittelyaineena, sekä keitti siitä vernissaa, jota käytettiin maalien valmistukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit