Teak laminaatti veneeseen

Raitalaminaatti ja raitalaminaatti vaneri. Scandinavian Teak Deck on Suomen . Flexiteekkiä voidaan käyttää mm. TEAK -STYLE turkkilevy - ekologinen kansiratkaisu.


Kotimainen korkeapainelaminaatti soveltuu erittäin hyvin veneiden kansiratkaisuiksi. Sen kosteudenkestävyys ja huoltovapaus ovat ominaisuuksia .

Täällä taitaa olla samaa Teak - laminaattia , joka on siis tosiaan jonkinlaista muovia. Meillä sama ongelma, että ulkona olleet kohdat on haalistuneet voimakkaasti, mutta en tosiaankaan lähtis siitä muovista hiomaan tiikkikerrosta pois. Niille siis kirkastuskeinoa etsimässä itsekin ;P.


Onko kellään muulla ollut ongelmia teak laminaatin kiinnipysymisen kanssa. Uuden veneen mukana tuli laminaatti , joka irtosi n. Laminaattia löytyy forikcaiki. Raita teak levyä löytyy puukeskuksilta, herttoniemen puukeskuksesta suoraan hyllystä.


Formicaikin levy suht halpaa ja ihan hyvän näköistä eikä vaadi pintakäsittelyä verrattuna aitoon raita teak levyyn.

Varmasti houkuttelee laittamaan laminaattia veneeseen koska se on edullista ja jopa hyvännäköistä pintaa sillä saa. Toissakesänä korjasin veneeni oven teak -vaneria, laitoin väliaikaisesti tilalle lattialaminaatista tekemäni levyn, se oli siinä yhden kesän, säilyikin ihan hyvän näköisenä, syksyllä olin . Kestävä korkeapainelaminaatti pukee venettäsi ja pitää huolta siitä. Se on laminaatin tyyppistä tavaraa. Onko kenelläkään kokemusta synteettisesti valmistetusta teek-jäljennöksestä veneen kannessa tai istuinpintana?


ViestiKirjoittaja venejari 30. Istumalaatikkoon tarjottava aito tiikkilattia on todennäköisesti Sikaflexillä saumattu teak -pinnoitus jostain 9- mm tavarasta ja lattiiaan kiinni liimattuna. Siitä mainittu hinta on ihan asiallinen, halpa jopa.


Tiikki tunnetaan yhtenä maailman arvostetuimpana puulajina. Toinen ehdokas oli tiikkiviilutettu vaneri, jota löytyy monista puutavaraliikkeistä. Mesitekin laminaattia on saatavissa joko n. Superhieno Nordstar varustettu Volvon IPS vetolaitteilla!


Varusteet: Sähköisesti kaadettava masto, Defroster, Webasto (dsl), lämminvesi, suihkukaappi, ulkosuihku myös lämminvesi , takakannella teak pöytä ja pehmustetut penkit, teak uimataso, erillinen pumppu ja . Missäs hinnoissa olisi Teak -lauta suurinpiirtein tuossa koossa? Hajuakaan hinnsta kellään? Olisko teakki- laminaatti juurikin ratkaisusi?


Liikkeemme esittelyvene myydään nyt todelliseen tarjoushintaan.

Paradorin korkealuokkaiset . Loistavien vakiovarusteiden lisäksi veneessä lisävarusteina hydrauliohjaus, kiinteä polttoainetankki L, vesihiihtotankki ja harmaa laminaatti teak , varustekassi, veneen rekisteröinti .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit