Revitalash kokemuksia

Revitalash ripsiseerumista kokemuksia ? Olen käyttänyt 4kk enkä huomaa eroa. Taitaa olla huumpukkia koko seerumi. Tekisi mieli tehdä jotain piristävää näin keväällä ulkonäölleni ja ajattelin että ripset olisi kiva saada näyttävämmiksi. Ripsipidennykset eivät kiehdo, en halua mitään uusimis-irtoamis -rumbaa enkä niin tykkää siitä lookista, jonka tekoripset luo. Ajattelin jakaa käyttökokemukseni ko.


Lähtötilanne oli se että ol. Tutkin netissä arvosteluja kyseisestä seerumista ja positiivisten kokemuksien perusteella en malta odottaa omia tuloksia. Seerumia laitetaan ripsien tyveen kerran päivässä ja . Käytin pitkään ripsipidennyksiä kunnes tympäännyin jatkuvaan huollattamiseen ja jossain vaiheessa aloin harkitsemaan ripsiseerumeiden käyttöä.


Käyttökokeilun aloittaminen viivästyi mutta nyt viimein voin jakaa omia kokemuksiani. Ripsen tyveen eyelinerin tapaan levitettävien ripsiseerumien luvataan pidentävän ja tuuhentavan ripsiä. Lupaukset kuulostavat hyviltä, mutta samaan aikaan tutkijat ovat huolissaan ripsiseerumissa käytettävien aineiden haittavaikutuksista.


Ystäväni on kehunut sen toimineen (en kyllä itse nää mitään eroa hänen ripsissään, tosin kuka sitä toisten ripsiä tuijottelee niin tarkasti). Tilasi omansa hintaan 99. Hinta kirpaisee mutta mietin nyt itse tilausta.


Kutinaa ei ollut, mutta aamuisin näytin siltä, kuin olisin itkenyt viikon. Onko kellään kokemuksia ? Vain värivoide auttoi peittämään punaisuuden. Sain upeanpituiset ripset, niin pitkät, että eron todellakin huomasi. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Aiheeseen revitalash kokemuksia liittyvät haut.


Löydä omien luonnollisten ripsiesi kauneus. Näin ollen se ei ole kosmeettinen tuote, eikä sitä sellaisena saa myydä. Tänään maanantaina Ruotsin lääkevirasto kielsi kolme ripsiseerumia kolmen jo aiemmin kielletyn lisäksi. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea alkoi tutkia useita . Kaikenlaisia ripsiä pidentäviä, tuuheuttavia ja vahvistavia hoitoaineita on nykyään markkinoilla pilvin pimein. Olen lukenut paljon käyttökokemuksia kyseisistä aineista, ja täytyy sanoa, että tyytyväisyysaste vaihtelee aikamoisen paljon.


Ostin Talikan ripsiseerumia jonkun aikaa sitten, sillä ripseni olivat aivan tyngät lopetettuani ripsienpidennysten käytön. Lupasin kirjoittaa kokemuksia heti käytön jälkeen, mutta tässä vähän venähti. Vs: Ripsivärin pohjustajat ja ripsiravinteet.


Että toimiiko se nykyään? Parin käyttäjän suosituksesta tiesin, että tuloksia tulee. Ripset sekä pitenevät, että tuuheutuvat.


Omat ripseni ovat aina olleet todella lyhyet ja harvat ja siksi haaveilin pitkään ripsienpidennyksistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit