Käytetyt lukiokirjat hinta

Koulut ovat jo alkaneet, tarvitsetko kenties oppikirjan seuraavan jakson kursseja varten? Voit myös myydä meillä vanhat oppikirjasi pois opintojesi päätyttyä. Pääset kirjoista kerralla eroon, eikä sinun tarvitse sopia jokaista . Myy käytetyt oppikirjasi meille, lue lisää täältä mm.


Jos käytettyä kirjaa ei ole verkossa saatavana, tarkista myymäläsaatavuus tuotteelta.

Kirjautuneena kanta-asiakkaana saat kanta - asiakashinnan. Verkkokaupastamme saat sekä uudet että käytetyt lukiokirjat ja ammattioppikirjat erittäin edullisesti. Valikoimaamme kuuluvat myös.


Ostamme edelleen myös osaa vanhan . Uuden opetussuunnitelman mukaisista lukiokirjoista ostamme tällä . Kirjat kannattaa myydä heti kun niille ei enää ole käyttöä, jotta saat niistä parhaan hinnan ! Monissa lukioissa on perustettu ryhmiä kirjojen välittämiseen.

Myös maksua vastaan kirjoja välittävän Jamera-yrityksen myynti on kasvussa. Oman kokemukseni mukaan Jamera ja oman koulun kirjatori osoittautuivat kannattaviksi kirjojen hankintapaikoiksi, joissa hinta pysytteli kohtuullisena. Lukiokirjat kuitenkin maksaa ihan kivoja summia eli helpostihan niihin saa useita satoja euroja uppoamaan. Onneksi ostin melkein kaikki kirjat käytettynä ja olen vieläkin . YO-englannin valmennusopas. Oppikirjat, Kirjat ja lehdet, Hämeenlinna, Tori.


Biology for the IB DIPLOMA. GEOS sininen planeetta. Kivirikko : Tyttökoulun kasvioppi (1.p.) ORIMATTILA. Yhä useampi lukiolainen hankkii oppikirjansa käytettyinä , koska se tuo omaan tai vanhempien rahapussiin jopa yli 6euron säästön.


Kierrätyskirjoina samat kirjat tulisivat maksamaan . Omakaupassa asiakkaamme toimivat tuotteiden myyjänä. Vaikka myyjinä toimivat yksityiset henkilöt, itse kaupankäynti käydään verkkokauppamme kautta. Olen Suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakas ja ostanut lähes kaikki lukiokirjani sieltä, joten voikohan Suomalainen kirjakauppa maksaa minulle kirjoistani.


Itse olen pyytänyt käytetyistä kirjoistani hieman pienempää hintaa kuin mitä esim.

Koillismaa, Pohjois-Pohjanmaa. Myydään tarjouksen perusteella! Käytettyjä lukiokirjoja myytävänä. Filosofian kirja hyvässä kunnossa ja vähän käytönjälkiä lukuunottamatta kanteen kirjoitettuja. Koulutukseen tarvittavat kirjat ja tarvikkeet voivat kuitenkin viedä opiskelijan pussista suuriakin summia.


Suurin rahanmenon kohde ovat oppikirjat, joista ilmestyy uusia painoksia lähes vuosittain. Opettajat suosittelevat ostamaan aina uusimman version. Hinnat ovat suurimmillaan euroa kirjaa kohden. Kuka ottaa vastuun nykytilanteesta? Mitä asiasta ajattelevat vanhemmat, jotka maksavat kaiken.


Myös Lukiolaisten Kirjakauppa myy käytettyjä lukion oppikirjoja. Mitä järkeä ostaa ylihinnalla kirja kun esim. Mikässiinä jos rahaa on, sen vaan voisi käyttää loogisemminkin kuin ostamalla kirjan e kalliimmalla kuin toinen, ja eroa niissä on se että esm yksi sivu on taittunut. Vertailinkin tuossa uusien kirjojen hintoja. Minusta tuo käytetyn hinta.


Tällä hetkellä käytettyjä kirjoja on varsin hyvin tarjolla, mutta uudistettuja painoksia ja uusia kirjasarjoja tulee meille viiveellä, Jameran vt. Kerran noin kymmenessä vuodessa lukiokirjojen hinta on puhtaasti onnenkauppaa. Tabletkoulu myy lukion kurssikirjoja alle puolella hinnalla suuriin kilpailijoihin verrattuna.


Lukioissa digitaalisiin oppimateriaaleihin on siirrytty eri tahtiin. Ehkä suurimpana ongelmana sähköisissä oppikirjoissa näen käytännössä saman hintatason kuin paperikirjoissakin. Erona on vain se, että sähköisiä oppikirjoja ei pysty ostamaan käytettynä tai myymään eteenpäin.


Silloin lopulliset kustannukset saattavat olla suurempia, arvioi inkoolainen toisen vuoden . Vanhoilla lukion kirjoilla ei ole enää käyttöä uuden opetussuunnitelman myötä. Lisälaskun maksajia ovat uusien lukiolaisten vanhemmat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit