Iltasanomat ristikko

ILTA- SANOMIEN RISTIKOT 1. Kaksi tapaa laittaa avainsana on postitse ,jolloin lähettäjän kustannus on reilu euro tai tekstiviestinä, jolloin lähettäjän kustannus on vajaa euro. Kysymys kuuluukin miten arvonta suoritetaan. Sanaristikko - Perinteinen sanaristkko. Peliin lisätään joka maanantai ja torstai uusi ristikko ratkaistavaksi.


Peli on unelmien täyttymys kaikille sanaristikoiden ratkaisijoille.

Tätä päivää on odotettu ja sitä on kyselty jo viime vuodesta lähtien! Lauantain lehdessä jatkuvat edelleen lukijoiden suosikkiasiat, kuten Lasse Lehtisen kolumnit, euron viikkoruokalista ja tietenkin ristikot ja tehtävät. Lisäksi lauantailehdessä on tuttuun tapaan vahva uutisosio kotimaasta ja maailmalta, runsaat viihde- ja kulttuurisivut, rutkasti urheilua sekä viikonlopun . Uutisristikko on Ilta-Sanoma-klassikko, joka on koukuttanut lukijoita jo yli vuotta. Tänäänkin Ilta-Sanomien printissä julkaistaan ristikko , joka tyydyttää myös uutisnälkäisiä lukijoita, sillä osa vihjeistä perustuu tuoreisiin tapahtumiin niin meillä kuin muuallakin. Kutsuimme joulun alla kolme ristikonratkonnan . Mikäli tiedät ristikon , joka kuuluisi allaolevaan listaan, tai listalla on mielestäsi virheellistä tietoa, kerrothan siitä meille palautelomakkeella.


Kuinka moni on pannut merkille, että Iltiksen maanantain 1ja 2euron ja varsinkin tiistain tonnin palkinnot nappaavat liki aina (noin :sti) NAIS. Lue uutisia Suomesta ja maailmalta heti tuoreeltaan.

IS seuraa uutistilannetta ympäri vuorokauden. Laita ensimmäiseen hakuruutuun Lasten ristikot ja kahteen alimmaiseen Kaikki, niin löydät helppoja ristikoita. Listassa mukana helpot ristikot netissä, tulostettavat ristikot sekä ristisana-tietoa. Tällainen niin sanottu perusristikko, jonka vihjeluettelo on varsinaisen ristikon ulkopuolella, on edelleen suosiossa monissa ulkomaisissa lehdissä, kun Suomessa suurin osa julkaistuista tehtävistä on kuvaristikoita, vain Ilta-Sanomat julkaisee säännöllisesti perusristikkoja.


Ristikoiden ratkontaa tai laadintaa harrastaville . Molemmat kisat järjestetään ensi vuonna ja muilla on haastava tehtävä päihittää Neitola edes toisessa lajissa. Iltasanomien viikonloppunumero. Plussassa hyvä ristikko (kovis). Ei väliä, samat asiat molemmissa. Edullisempi ainakin silloin jos . Kun ratkot ristikoita , järjestelmä kysyy jokaisen ristikon kohdalla sähköpostiosoitettasi.


Osoitetta käytetään käyttäjätunnuksena, jonka avulla pääset jatkamaan aikaisemmin aloittamiasi ristikoita. Avun palkintoristikoihin ei voi enää osallistua tätä kautta. Tänne ei enää päivitetä uusia ristikoita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit