Harkkohormit

Hormexin tuotteisiin kuuluvat huippuluokan paloturvalliset ja nopeasti asennettavat harkkohormit. Kätevä, kestävä Tulikivi- harkkohormi. Uusi Tulikivi harkkohormi on valmis hormiratkaisu. Laadukas valmishormi on suunniteltu yhteistyössä johtavan savuhormivalmistajan, Schiedel Savuhormistot Oy:n kanssa.


Suunnittelussa on huomioitu Tulikivi-takkojen ominaisuudet.

Valmispiippulaskurilla voit laskea tarvitsemasi savuhormiston materiaaliluettelon sekä hinnan Schiedel Oy:n valmispiippumallistosta. Valitse laskettavan hormin malli painamalla Laske - painiketta. TONA Savuhormistot - Keraaminen savupiippujärjestelmä. TONA -johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja. Hormit valmistetaan Saksassa.


Leca antaa suunnittelun vapautta. Lopputuloksena on yksilöllinen, energiataloudellinen, pitkäikäinen ja huoltovapaa koti. Loppuun asti mietitty järjestelmä nopeuttaa tekemistä ja .

IKI-keraaminen harkkohormi on moderni hormiratkaisu, joka on helppo ja nopea asentaa. IKI-hormi on paloturvallinen ja haponkestävä piippu- kokonaisuus, jossa on hyvä veto. Harkkohormien etuna on nopea asennus, paloturvallisuus ja keveys. Keveyden ansioista harkkohormi voidaan asentaa myös tulisijan päältä lähtemään. Paloturvallisuuden vuoksi suojaetäisyys palaviin . Nopeasti kotiin toimitettuna.


Eur metrihinta sisältää: keraamiset hormiputket (160mm), eristeet, harkot ja tulilaastin. Kolmikerroksinen savupiippujärjestelmä, joka koostuu mm paksusta keraamisesta sisähormista, lämpöä eristävästä vuorivillakerroksesta sekä kevytbetonisesta ulkokuoresta. Ominaisuudet: – nopea muurata – paloturvallinen – saatavana on kaksi kokoa 1mm.


Kuukausi sitten muurattu schiedelimme kastuu vintiltä ja kastelee myös ympärillä olevat villat. Piippu on hatutettu ja pellitetty ja aluskate liimattu tiiviisti kylkeen, eli sadevettä tuo ei voi olla. Kaksi viikkoa sitten valettiin lattiat ja kosteus oli melkoinen (nyt enää vaivaiset ). Voiko olla että sisältä kosteus nousee harkon läpi . Pirkanmaan peltiuuneilta hormit ja tarvikkeet. Suosittelemme Linnatuli-takkoihin TONA harkkohormeja ja hormitarvikkeita.


Meiltä myös Jalotakan teräshormit.

Tutustu harkkohormi -laskurin ohjeeseen ennen tilaamista. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. Tarkista tieto tulisijan myyjältä tai valmistajalta. Yleisin halkaisija on Ø1mm. Leca-hormisto on perinteinen ja pisimpään markkinoilla ollut harkkohormi.


Leca-piippujen paloturvallisuus on paras mahdollinen ja . TONA on johtava eurooppalainen keraamisten savupiippujen toimittaja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit