Hahle ecolam

Ecolamin laminaattitasot sekä ovet edustavat korkeinta mahdollista kansainvälistä laatua. Materiaaleina käytetään suomalaista lastulevyä ja Euroopasta toimitettuja huippuvalmistajien laminaattipintoja. Merkittävä tuoteryhmä on laadukkaat . Olet täällä: Etusivu - Tuotteet - Työtasot - Laminaattitasot.


Tuotevalikoimaan kuuluvat mm.

Hahle -ryhmän omasta tuotannosta valikoimiin kuuluvat laadukkaat Ecolamin. Ecolam -kompakti-tasot ovat mm paksuja, sisäosa musta. Pintamuotoina lohko ja väre.


Ecolam -puutasot on valmistettu parhaista materiaaleista juuri oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. Ylellinen ja laadukas massiivilankkurakenne on rauhallisen ja tyylikkään näköinen sekä miellyttävän tuntuinen. Tasot toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Säännöllinen hoito säilyttää tasojen pinnat kauniina ja uuden .

Kylpyhuonemallistoja täydentävät erilaiset valaisimet ja peilit. Hahle Eesti Oü on Baltian markkinoilla toimiva kaluste- ja huonekaluteollisuuden hela- ja tarviketoimittaja sekä markkinoija ja maahantuoja. Joensuun Keittiötukku tarjoaa laadukkaat tasot ja välitilamateriaalit Pohjois- Karjalassa. Valikoimaamme kuuluvat Kabinetti- liukuovijärjestelmän lisäksi Blum-saranat, Tandembox-laatikot, Metabox-laatikot, liukukiskot ja muut keittiömekanismit.


Laajasta runkomallistostamme rakentuu keittiö kaikkiin tarpeisiin. Ovi- ja pintamateriaalivaihtoehdoista löytyy varmasti oman maun mukaiset. Tutustu vaihtoehtoihin, ota suuntaa antavat mitat tilasta, johon uusi keittiö on tulossa ja tule pistäytymään myyntinäyttelyssämme Järvenpäässä - teemme sinulle hyvän . Yrittäjä, tee profiilistasi näyttävämpi.


Kirjaudu ilmaiseen Oma Fonecta – palveluun ja muokkaa tietojasi. Hahle Oy ja Ecolam -Levypinnoite Oy yhdistivät voimavaransa joustavaksi. Kotimaiset Kabinetti- liukuovet ja . Ecolam valmistaa tuotteet tehtaallaan Polvijärvellä . Käytämme tuotteissamme Hahle Oy:n maahantuomia saranoita,tandem- ja metaboxit ja mekanismit. Kalusteet ovat Hiipakan kosteussuojattua melaniinipintaista lastulevyä.


Kodinhoitohuoneen ja WC-tilojen valkoiset Fenix-tasot ovat Hahle - Ecolam - mallistoa.

Ne on pinnoitettu NTM:llä, joka on nanoteknologiaa hyödyntävä pinnoitemateriaali. Tasoissa on erittäin mattapintainen, valoa heijastamaton pinta. Kaluste- ja huonekaluteollisuuden hela- ja tarviketoimittaja Hahle Groupin pääpaikka on Espoossa. Konserniin kuuluvat Ecolam Oy, Josadoor Oy, Otsoson Oy sekä Hahle Eesti Oü.


Ecolami laminaat- töötaspinnad ja uksed pakuvad parimat rahvusvahelist kvaliteeti. Materiaalidena kasutatakse soome piutlaastplaati ja Euroopast toodud tippklassi tootja laminaate. Märkimist väärib ka Kabinetti-liugukste tooterühm ja sinna juurde kuuluv . Oled siin: Esilehekülg - Toodet - Töötasapinnad - Laminaat pinnad.


Keittiö Ovimalli Hohto valkoinen listavedin HVRunko valkoinen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit