Tee itse vanhasta uutta

Löytyykö nurkistasi läjäpäin käytettyä tavaraa, mutta et oikein tiedä mitä tekisit sillä? Kokosimme yhteen hauskoja kierrätysideoita – ole hyvä ja kokeile kotona! Vanhoista tavaroista syntyy helposti uutta ! Tuunaus tekee vanhasta uutta ! Helpoilla ohjeillamme kunnostat kodin huonekalut ja käyttöesineet sekä luot tavaroille uusia käyttötarkoituksia.


Maalaa tarjotin ja jakkara lempisävylläsi ja tee niistä tarjotinpöytä.

Jos teet kaksi erikorkuista pöytää, voit yhdistellä osia useammalla tavalla. Tässä kaksi kaksi ideaa, joista kumpikaan ei vaadi sen suurempia nikkarointitaitoja. Maalaamalla ja ruuvaamalla saa vanhasta uutta. Lopputuloksena ovat kierrätyshengessä mittatilaustyönä tehdyt, uniikit säilytysratkaisut.


Eteissäilytys kauppakoreilla. Vanhasta uutta , romusta aarteeksi ! Rajana vain mielikuvitus. Puutarhabloggaajien yhteinen ideapankki. Jaa ideasi, ohjeesi, keksintösi muidenkin iloksi !

Tämä koti on täynnä mustavalkoisia sisustusideoita. Esimerkiksi vanhalle vyölle voi keksiä monta hauskaa käyttötarkoitusta. Haluan uusiokäyttää vanhoja vaatteita ja sain anopilta kukallisen mekon, joka oli minulle liian suuri.


Lyhensin mekon polvimittaiseksi ja ompelin siitä hihattoman kesämekon säilyttäen kuitenkin alkuperäisen pitsikauluksen ja nappikujan. Samalla tekniikalla, mutta vähän soveltaen, olen kasvihuoneeseen tuunaillut yhtä ja toista. Tee se itse -ideoita puutarhaan ~ DIY garden ideas.


Vanha keittiönpöytä sai pintaansa tapetinjämistä ruusuisen kannen. Sen päälle vedin, niinkuin näihin kaikkiin muihinkin, venelakan. Roskat on aliarvostettuja. Sillä mikään ei ole tyylikkäämpää kuin uusi tuote, joka on tehty kierrätysmateriaalista.


Alla on listattuna loistavaa ideaa, miten vanhoja esineitä voi käyttää hyödyksi. Nappaa inspiraatiota niistä ja toteuta kotona itse. Itse käytin kaapissa valmiina olleita ylimääräisiä käyttämättömiä meikkisieniä. Tähtitaivaita on yhtä erilaisia kun on ihmisiäkin, eli tässäkin toteutustapa on vapaa.


MiiaFixaa on DIY eli tee -se- itse blogi. Itse töpöttölin vuorenperään sinistä . Olen aina tykännyt tehdä käsilläni kaikenlaista onpelusta maalaamiseen ja ideat projekteihin tulevat millon mistäkin. Betonivinkki Metsäntytöltä.


Lisää betoni-ideoita löydät blogin aihehaulla.

Tänä vuonna hoidan joululahjahärdellin tee -se- itse -hengessä. Pyrin myös käyttämään kierrätysmateriaaleja niin paljon kuin mahdollista. Inspiraattorina tähän ekoiluun toimi tehokkaasti osa-aikaisesti työskennelleen opiskelijan vanhempainpäiväraha;)). Tämän - suurimmaksi osaksi yöaikaan pyörineen . Posts about vanhasta uutta written by Mikko Lemmetti.


Avainsana-arkisto: vanhasta uutta. Vielä salmiakkiverkosta ritilä keittimeen, jonka päälle voidaan sitten laittaa niin risuja ja männynkäpyjä (ja miksei kuusenkin) kuin itse suosimaani pellettiä. Viime viikko oli varsinainen tee -se- itse -viikko!


Miehellä oli lomaa ja meillä yhteistä aikaa puuhastella kotijuttuja. Ja sattuipa olemaan pari suhteellisen aurinkoista päivääkin, että sai maalattua pihalla. On kyllä ollut niin outo kesä tänä vuonna.


Kauhistelin juuri, että nyt on heinäkuun viimeinen viikko!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto