Sanaristikko keskustelu

Säie, Viestit, Viimeisin viesti. Sanaristikoista sanottua - 16 1. RISTIKKOSANA VIIKONVAIHTEEKSI. TASE Ristikkosanojen listaan. Moderaattori poistaa nykyisin ” nikkikertoimen” perusteella täysin asiallisia kommenttejani.


Asialliset poistetut kommentit tulevat. Ilmainen nettiapuri sanaristikoiden ja kryptojen ratkontaan tai laadintaan. Miksi kaikki sanaristikkolehtien ristikot on niin helppoja? Haluaisin ristikkolehden, jossa olisi vaativia ristikoita, joita voisi iltaisin oikein pohtia.


Ei ole mukavaa kirjoittaa kynä sauhuten niin, että parin minuutin täytön jälkeen on taas yksi ristikko täynnä. Peliin lisätään joka maanantai ja torstai uusi ristikko ratkaistavaksi. Peli on unelmien täyttymys kaikille sanaristikoiden ratkaisijoille. Ja välillä joku ristikko pitää jättää kesken ja palata siihen uudestaan, kun on hetken muhitellut sitä mielessään.


Toki pitää oppia ulkoa joitain vakio ristikkosanoja. Tiedän ihmisiä, jotka sanovat etteivät kertakaikkiaan vaan saa tehtyä niitä ristikoita. Minä olen tehnyt ilolla jo aika nuoresta ristikoita, mutta sudokuille en vaan . Arvioiden mukaan noin miljoona suomalaista harrastaa sanaristikoiden ratkontaa. Yksi vannoutunut ristikkonikkari on mikkeliläinen Pauli Pöyhönen, joka on ratkonut eläissään kymmeniä tuhansia ristikoita.


Uskon, että teistä keskustelijoista löytyy meitä ristikkoihmisiä joihin minäkin kuulun. Ostelen yleensä ihan noita ristikkolehtiä ja niitähän on monen tasoisia ( nimiähän ei kai voi mainita kun ei saa mainostaa ). Joskus on niin ihmeellisiä sanoja, että saa tuntitolkulla etsiä. Netistä löytyy kyllä usein kun vaan osaa oikein hakea, . Jos Tiede-lehdssä olisi ristikko ni mä voisin harkita sen ostamista ärrältä joskus. Kysyisin nyt ensimmäiseksi mitä Kohtaan kintu ja päättämistä tulee vastaukseksi ? Mutta nyt kuitenkin niitä muita vastauksia: (vaakataso) 1. Mielestäni on ihmisiä, joilla on vain näköislehti tilattuna.


Seutusanomy nro 1 9. HS kuukausiliite maaliskuu, 5 17. John Croft, 9 mursi toisessa maailmansodassa natsien koodeja, mutta suomalaisten salakirjoitus oli hänelle liikaa – ”En siihen pystynyt, eikä pystynyt kukaan mukaan” 2. Näytätkö ikäistäsi nuoremmalta? Tässä jutussa voit antaa koneälyn arvioida ikäsi valokuvan perusteella 1. Keskustelu jatkuu alapuolella. E, 2=U, 3=T, 4=R, 5=R, 6=i,7=E, 8=U, 9=U, 10=A. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.


Hyvä vaikea ristikko , 17. Säännöt ovat kiertämistä varten, 17.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto