Ritilä askelma

Weland valmistaa askelmia eri silmäkooilla ja eri materiaaleista. Yleisimmin käytetyt ritilät ovat H N A22xja AL22x22. Monet askelmat ovat varastotuotteita, jotka voidaan toimittaa välittömästi.


Erikoisaskelmat voidaan valmistaa halutusta Welandin ritilälevyvalikoiman ritilästä. TH6-S valmistetaan samasta ritilästä , mutta siinä on turvaetureuna, jonka ansiosta etureuna näkyy selvästi ja joka lisää myös liukastusmisturvallisuutta.

Vakioaskelmia varastoidaan kuumasinkittynä. Viimeisimmät ei-vakiot listalle lisätyt tuotteet. Ei-vakiot askelmat ja tasot - TLDH 2€ - 21. Muut - 669KR Käsijohteen jatkoliitos 1€ - 9. Weland varastoi kevytritilästä valmistettuja suoran portaan askelmia.


Kevytritiläaskelmia on neljää eri tyyppiä, TLDT, TLDH, TLDS ja TLDP. Sopiva ritilä -tyyppi valitaan kohteen mukaan. Teräsportaat ja kaiteet (erilaisia).

Mitat: 155x81cm ( askelma : kpl) 320x81cm ( askelma : kpl) 320x81cm ( askelma : kpl) 420x81cm ( askelma : kpl) 680x81cm ( askelma : kpl) 700x81cm ( askelma : kpl). Kysy lisää myymälästämme. Kantoteräs liitetään sideteräksiin vastushitsausmenetelmällä, jonka jälkeen ritilä sinkitään upottamalla ritilämatto kuumaan sinkkialtaaseen. Näin saadaan puristehitsattu ritilä, josta valmistetaan mm. Sinkityt ja RST porrasaskelmat ja hammastetut porrasaskelmat löytyvät meiltä varastotuotteina.


MEISER on yksi maailman johtavista ritilöiden, tasoprofiileiden, askelmien ja tasojen valmistajista, joka tarjoaa sekä valmiita tuotteita että asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja. Askelmissa on liukueste reunalista. Ruostumaton ritilä on vastaus tarpeisiisi.


Sinkitty ritiläaskelma liukuturvalistalla. Tuotteen toimitusaika on n. Pidemmällä toimitusajalla on turva- askelmasta (S) ja liukuturva- askelmasta (SL) saatavilla myös muita kokoja ja materiaaleja (ruostumaton ritiläaskelma ja haponkestävä ritiläaskelma ). Welandilla on varastotuotteena THja TH6-S-tasoja. Hammasloviritilä on hammastetun yläpinnan ansiosta erittäin turvallinen ja ritilä päästää lävitseen lian, öljyn ja muut roiskeet.


Kaikki oikeudet pidätetään. Ritilät , portaat ja hoitotasot. STW Steel: ritilät ja askelmat asiakkaan. Puristehitsatut kuumasinkityt ritilät , turvatasot, sinkityt askelmat.

Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. RITILÄ 40mm KORKEA 1met x 6.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto