Risukeitin hinta

Rosteriteräksinen risukeitin , joka on pakattavissa pieneen tilaan. Kun ne loksautetaan paikoilleen, niin keitin on käyttövalmis. Keittimen suunnittelussa haettiin hyvää paino-kestävyys suhdetta ja keveydestä huolimatta keitin kestää ihan . Näin saadaan Suomessa tehty täysin toimiva risukeitin jota voi myydä parinkympin hintaan.


Toimii minkä tahansa kokoisen kupin tai pönikän kanssa, ei kaatuile itsekseen, ei pröystäile nimellä tai ominaisuuksilla, tekee hommansa ihan hyvin - kaikenkaikkiaan aika hämäläistyylinen ratkaisu.

Paino about 5grammaa, mitat . Halvin hinta € (€ toimituskuluineen). Savotta Grumpy Stove ‐ risukeitin. Arvion luotettavuus on melko hyvä. Saatavuus Arviolta - vrk tilauksesta.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. Laser-leikatusta rosteriteräksestä valmistettu risukeitin on näppärä valinta retkille.

Kannat vain keittimen, kattilan ja tulentekovehkeet. Kenttäkokeemme osoiti, että keittimissä on eroja. LUE MYÖS JAHDISSA -LEHDEN TESTI MEIDÄN RISUKEITTIMESTÄ JA SCHRADE SELVIYTYMISPUUKOSTA! Teräksestä valmistettu kasattava Explorer II risukeitin menee kuljetuksen ajaksi erittäin pieneen tilaan.


Tässä päivitetyssä mallissa kehittelyä on viety hieman pidemmälle ja täten puiden syöttöaukko on nyt . Expedition risukeittimen seinissä on ontto kaksikerrosrakenne, minkä ansiosta se myös hyödyntää muodostuvien puukaasujen palamista ja täten puu palaa. Risukeittimet ovat valtaamassa alaa kaasukeittimiltä. Nämä keittimet luokitellaan keittimiksi ja ne säästävät luontoa.


Risukeittimen polttoaine löytyy maasta: tikkua, oksaa ja vaikka käpyjä. Tuli alle ja kattila tai paistinpannu välipohjan päälle. Risukeitin , puupoltin, käpykeitin rakkaalla lapsella on monta nimeä. Polttoainetta ei tarvitse kantaa mukana, hehkuttaa Kelokaski samalla kun sytyttää pikkupesän tuohenkäppyrällä. Risukeittimien suosio ruoan valmistukseen käytettävänä lämmönlähteenä kasvaa kohisten, ja miksi ei kasvaisi, kyseessähän on erinomainen ja ekologinen vaihtoehto.


Sain sellaisen testiin ja videolla katsomme minkälainen tuote. Markkinoilta löytyi titaanisia risukeittimiä jotka olisivat varmasti keveimpiä, mutta niiden hinta oli mielestäni turhan kova.

Oli myös lituskoista levyistä kasattavia malleja. Nämä kiinnostivat sikäli, että ne pakkautuvat erittäin pieneen tilaan. Näissä ei kuitenkaan ole tuplaseinämää ja ilmavirran tehostettua .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto