Myydään bmw z3

Nettiautossa on myynnissä Suomen laajin valikoima BMW Z-autoja. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi BMW! BMW Välimuistissa Samankaltaisia BMW Z(). Roadster 2d - Maksuton toimitus sinua lähimpään liikkeeseemme!


Ota yhteyttäLIIKEKeuruu › Rinta-Joupin Autoliike.

Auto on kilometreihin nähden todella hyväkuntoinen, menisi täydestä 150tkm ajettuna. Myynnissä ZCoupe harvinaisen . BMW:n kaksipaikkaisten kangaskattoisten roadster-mallien tunnus on Z-kirjain (sanasta Zukunft, tulevaisuus). Z3:n ensiesiintyminen tapahtui elokuvassa 0ja kultainen silm.


Kyseessä on ikäisekseen siistissä kunnossa oleva avoauto, jolla kilometrejä on kertynyt todella vähän! Täysnahkaiset urheiluistuimet ovat hyvin säilyneet ja maalipinta on siistikuntoinen. Auton varusteisiin kuuluu mm.

Aluvanteet, CD-soitin, ABS-jarrut, CD-soitin, Erikoisvanteet, Metalliväri, Puolinahkasisusta, Ohjaustehostin. Tiedot ovat myyjän antamia. Varmista ilmoitustietojen oikeellisuus myyjältä. Selvitä auton historia ja tekniset tiedot rekisterinumeron avulla!


Meillä on ilmoitusta haulla BMW Z, autot sivustoilta Tori. Katso lisätiedot ja kuvat tästä! Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen.


Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Vaihtoautoista on automaatteja. Myydään tummansininen BMW Zroadster vm. Tämä ajoneuvo on listattu AutoUnclessa. Palvelu kokoaa kaikki käytettyjen ajoneuvojen markkinat yhteen paikkaan, ja suorittaa myytävien ajoneuvojen arvioita.


Haussa käytetty BMW zmuut? Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Asennussarjan ostin myös. Vein huoltoliikkeeseen auton ja katon asennettavaksi.

Nyt huoltoliikkeestä (joka ei siis ole varsinaisesti BMW huoltoliike) soitettiin että katto sopii kyllä muuten mutta etukiinnitys on . Myyntipakkaus autoihin sisältää tarpeet yhteen pyörään. Crossi- ja moottoripyörät sekä mopot ja skootterit: laakerit myydään kappaleittain. Tarkista tarvittava määrä! OE-laatuvaihtoehdot ovat yleensä SKF:n tai FAG:n valmistamia tuotteita. Takap laakeris BMW -E36Compact.


Kuinka usein huollettava peli, varmaankin kalliit huollot? Onko jotakin mihin kannattaa kiinnittää erityishuomiota ostettaessa? Alkuperäinen ja räpeltämätön Zaito Motorsport!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto