Myydään asennustesteri

Rakennustarvikkeet ja työkalut. Klikkaa tästä asennustesteri ilmoituksen kuvat ja lisätiedot. Hakuehdoillasi ei löytynyt yhtään ilmoitusta. Kokeile vaihtoehtoista hakusanaa tai poista haun tarkennukset.


Asiakaspalvelu Arkisin klo 9-17. Lappeenranta, Etelä-Karjala. Löytyisi kaapista kyseinen testeri. Itse laite ja laukku siistissä kunnossa. Mutta johtoja saa ilmeisesti tilattua vielä.


Muutama kymppi taisitulla hintaa niille. Itselle tuo on täysin turha ja ollut kaapissa parivuotta. Kannaattaakohan tuota yrittää myydä ? Pitäisi hommata perus asennustesteri sähköasennusten käyttöönottomittauksia varten. Testeri soveltuu erinomaisesti sähköurakoitsijoiden sekä teollisuuden asennussovelluksiin. Mon monitoimimittari, joka mittaa todelliset tehollisarvot ja sähköasennusten turvallisuuden.


M75:llä voidaan lisäksi tarkastaa LAN-verkkojen kytkennät. Mittalaitteella kolmen vuoden . Ergonominen, käteen sopiva muoto, innovatiivinen elektroninen . Yhteyshenkilö: Joni Järvenpää, puh. Asennustesterillä suoritat lain vaatimat mittaukset nopeasti ja helposti. Se on vain päivitetty vastaamaan mittauslaitteiden tehokkuustarpeita paremmin.


Toimitustavat: posti, matkahuolto, nouto. Myydään MEGGER asennustesteri. Ilmoitusten jättäminen ja lukeminen on ilmaista eikä edellytä rekisteröitymistä.


Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä ! Jännitteettömän verkon asennustesteri. Helppokäyttöinen ammattilaisen asennustesteri suomenkielisellä valikolla. Harvemmin myyntiin tulevaa herkkua, mutta nyt löytyy kun ostin itselleni uuden jonka saa suoraan läppäriin.


Uuden hinta on reilun tonnin ilman tuota kaapelikelaa. Asuin-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen kiinteiden asennusten monimutkaistuminen asettaa lisävaatimuksia sähköasennusten käyttöönottotarkastuksia suorittaville, jotka valvovat asennusten täyttävän nykypäivän tiukat kansainväliset standardit. IEC:n ja CENELEC:n vaatimien tiukkojen testien . Amprobe Telaris Proinstall 100-EUR asennustesterillä teet kaikki asennustestaukseen tarvittavat toiminnot ja tallennat tulokset raportointia varten laitteen muistiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto