Kuusilankku lauteet

Jos tuosta laudasta tekee pitkittäiset lauteet , niin ensimmäiseksi tulee mieleen että pihkaako tuollainen lauta persuksen? Toisekseen, jos lauteiden alapuolelle laittaa poikittain tukia vaikka cm . Kuusilankkua saunan lauteisiin 5. Rakentaminen ja remontointi › Sauna Välimuistissa Samankaltaisia 8. Onko kokemusta lauteiden tekemisestä kuusilankusta (SHP 34x120)?

Moi, Onko teillä kokemuksia leveistä saunan lauteista ? Miten ovat kestäneet aikaa? Osaatko joku sanoa mistä puulajista kuvan saunan lauteet on valmistettu? Toki hieman käpristynyt käytössä . Jos kyseessä on hirsirakenteinen sauna jota ei ole sisäpinnalta paneloitu, niin lauteiden teko on todella yksinkertaista.


Tähän tarkoitukseen kannattaa sahauttaa niitä ylijäreitä kuusia. Ylälauteeksi riittää pari turpeen sahattua kuusilankkua ja alalauteeksi yksi. Jakkarat voi nikkaroida pätkistä.

Saunan lauteilla voi vaikuttaa saunan ilmeeseen ja mukavuuteen todella suuresti. Tutustu tyylikkäisiin saunoihin ja ideoi saunan lauteet täällä! Meillä on laudepuuna 48x173mm höylätty kuusilankku. Pitäisi kestää vähän paksummatkin saunojat. Käyttökokemuksia on hieman paha antaa, kun saunottu on vain kertaa.


Halusin hieman jykevämmät lauteet , koska saunassamme oli ennen remonttia 2x4:sta tehdyt lauteet. Vaimo olisi halunnut vähän . Log laudemallisto on leveästä massiivilankusta valmistettu laude lankkulaude joka henkii perinteisen suomalaisen savusaunan tunnelmaa myös kaupunkikodissa. Valmistetaan mustaksi sävytettynä tai luonnonvärisenä. Leveä 40x2mm massiivipuusta valmistettu lankkulaude yhdistettynä . Profiloitu etulauta lauteiden rakennusta helpottamaan tee-se-itse -rakentajille. Sen sijaan lauteista tehtiin vähän normaalia leveämmät.


Siinä on kiva nostaa jalatkin lauteelle. Itse laudepuut ovat järeää 48×1kuusilankkua , joka kestää ilman sen kummempia runkorakenteita. Etureunat ja selkänoja ovat ohuempaa 28×1lautaa.


Lauteissamme käytettävä kuusilauta on terveoksaista sekä sydänvapaata materiaalia, joka takaa lauteiden laadukkuuden ja kestävyyden. Rakenna tai remontoi oma sauna juuri sen näköiseksi kuin itse haluat.

Valitse myös lauteisiin sopivat saunapaneelit! Cellon tuotteilla onnistut varmasti. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. Ilmoita lauteen tyyppi ja raaka-aine.


Mittaa saunasi ja ilmoita tiukat X- ja Y-mitat sekä kaikkien seinien mitat. Aaltoilevat designlauteet, modernit lankut vai pyöreät muotolauteet – miten valita omaan saunaan sopivat lauteet ? Saunaan on tarjolla paljon erilevyisiä, - paksuisia ja – muotoisia laudevaihtoehtoja. Lompolo on kotimaisesta liimatusta kuusilankusta tehty laude -malli,.


Laudepituutta tarvitaan vähintään 6mm henkilöä kohden. Palvelemme nyt entistä leveämmin hartein yhteisen liikemerkin - Saunatalo - alla. Nimi kertoo toimintamme ja osaamisemme ytimen ja laajuuden. Asiakas saa saunan rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyvät kaikki palvelut . Puuttuu: kuusilankku HOHKAPUU hohkapuu.


This Pin was discovered by Inspiraatiokuvia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ensimmäiseksi sipaisimme pintaan kaksi kerrosta Tremaxia. Tremaxin tarkoitus on säilyttää puu kellastumattomana.


Tämän jälkeen öljysimme laudat useaan otteeseen Auro-kovapohjusteella. Viimeiseksi seinät saivat vielä pintaansa Sauna-Supin. Lauteet käsittelimme parafiiniöljyllä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto