Kiinteistön kuntotarkastus

Asunnon tai kiinteistön piilevät virheet eivät . Myyjän ja ostajan avuksi on kehitelty vuosien kokemuksella kuntotarkastus , jota suositellaan aina kiinteistön kaupan yhteydessä tehtäväksi. Löydät kuntotarkastuspuolen hinnastot tältä sivulta klikkaamalla maakunnittain lueteltuja Hinnasto-linkkejä. Ahvenanmaan hinnat saat asiakaspalvelustamme.


Muissa tapauksissa täytä tarjouspyyntölomake sivun oikeasta reunasta tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikä on kuntotarkastuksen hinta?

Mitä maksaa ja mitä ottaa huomioon kuntotarkastusta tilatessa, ja tehtäessä. Olitpa sitten harkitsemassa kuntotarkastusta uuteen tai vanhaa kiinteistöön , myymässä tai ostamassa niin lue ensin tämä artikkeli. Lue Meidän talon vinkit ja valmistaudu kuntotarkastukseen oikein! Myyjällä on vastuu mahdollisista piilevistä virheistä, joita kuntotarkastuksessa ei voi havaita, kuten esimerkiksi rakenteiden sisällä olevat homevauriot. Myyjällä ja mahdollisella kiinteistönvälittäjällä on asuntokaupassa selontekovelvollisuus kaikista tietämistään kiinteistöön ja talon . Kuntotarkastus on yleistynyt kiinteistökauppojen kylkiäisenä selkeästi, mutta . Yleensä kuntokartoitus teetetään ennen omakotitalon kauppaa.


Kuntokartoitus antaa puolueetonta tietoa kiinteistön kunnosta ja korjaustarpeista. Siinä voidaan myös kertoa, mitä rakennuksessa kannattaisi tehdä, vaikkapa että kylpyhuone alkaa olla elinkaarensa päässä tai vesikatto kaipaa uusimista.

Hiljaisenkauden hinnat, nyt - kaikista okt:n kuntotarkastuksista. Rakennustarkastus Oy on insinööritoimisto, joka on erikoistunut kaiken tyyppisiin kuntotarkastuksiin. Eikö kuntotarkastus pitäisi olla tehtynä kun taloa ryhdytään myymään, sillä perusteellahan ostaja voi tehdä ostopäätöksen kun talon kunto on tiedossa. Meillä toimittiin juuri noin,eli kuntotarkastus tehtiin kun kiinnostunut ostajaehdokas oli tiedossa. Kiinteistön lämpökuvaus on lahjomaton.


Oletko ostamassa uutta asuntoa? Asianmukaisesti tehty kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä pitää huolen siitä, että uudesta kodistasi ei myöhemmin paljastu ikäviä sudenkuoppia. Pentti Janhonen Oy tarkistaa asunnon tai kiinteistön kunnon asuntokaupan yhteydessä Jyväskylän seudulla sekä muualla Keski-Suomen . Heippa Me oltiin jo ostamassa Tampereelta vuonna tehtyä mielestämme ihanaa taloa.


Onneksi ymmärrettiin pyytää kuntotarkastus ennen kaupan tekoa. Harva asunnon ostaja kuitenkaan ymmärtää, mitä pintapuolinen kuntotarkastus merkitsee. Homeloukku-sarjan perheiden taloihin oli tehty kuntotarkastus. Yhdessäkään taloista ei havaittu näissä tarkastuksissa vakavia puutteita. Tilauksesta tehdään aina kirjallinen sopimus tilaajan ja työn suorittajan välillä.


Tilaajan velvollisuus on toimittaa tarvittavat asiakirjat rakennuksesta tai huoneistosta. Hinta on riippuvainen kohteen koosta, iästä ja sijainnista Hintoihin sisältyy arvonlisävero sekä matkakulut. Normaalikokoinen yhden asunnon rakennus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto