Kannentiiviste oireet

Kaikki edellämainitut oireet mahdollisia, jopa yleisiä, mutta eivät pakollisia. Riippuu, vuotaako palo-, vesi-, vai öljytilaan päin ja miten pahasti. Mutta vuoto ei kyllä ainakaan itsestään korjaannu, eli ei kannata ajella ennenku on varmistanu asian. Pahempia vaurioita ei VÄLTTÄMÄTTÄ ole vielä tullut.


Niinpä, mutta kuitenkin oireita jotka loppujen lopuksi johtavat kannen irti ottamiseen. Kyllä se kannen halkeaminen yleensä pahenee vain, jos ko. No vähän riippuu, halkeamathan ei yleensä . Immortal kirjoitti: -Voisitteko noin yleisesti kuvailla minkalaisia oireita paskana oleva kannentiiviste aiheuttaa.


Lisää tuloksia kohteesta opelclubfinland. Auto syö jäähdytysnestettä! Välimuistissa Samankaltaisia 26. Todennäköisin syy on vuotava kannentiiviste. Yksi kannentiivisteen vanhentuneisuuteen viittaava oire voi myös seilaavien lämpöjen lisäksi olla se, että lämmityslaitteesta ei tule enää kunnolla kuumaa, varsinkaan suuremmilla kierroksilla.


Itse en pakokaasuja suostuisi kielellä maistamaan :) mutta kyllä se pitäisi ihan silmällä näkyä jos sieltä vesihöyryä . Onko kannentiiviste mennyt? Jäähdytin vuotaa ja moottori savuttaa 9. Tiivistäminen on tärkeää, koska kannessa ja lohkossa on useita kanavia, jotka menevät kannesta lohkoon. Kannentiivisteen tarkoitus on tiivistää lohkon ja sylinterikannen välinen liitos. Näissä kanavissa kiertää . Mutta jos tuollaisilla kierroksilla huudattaa moottoria enpä ihmettelisi vaikka muutakin pamahtaisi kun pelkät vesiletkut. Yleensäkään ei huomata kannentiivisteen vaurioitumista heti, vaan oireet alkavat vasta esiintymään vähän ajan kuluttua, jäähdytysnesteen pikaisena häviönä sekä myöhemmin selvästi . Vielä pari vuosikymmentä sitten käytetyn auton ostajan rutiineihin kuului katsoa, että onko öljykorkin alapuolella harmaata töhnää ja . Vein auton huoltoon ja selvisi että kannentiiviste täytyy uusia ja voi olla että itse kansikin on vioittunut.


Olin yhteydessä myyjäliikkeeseen josta kommentoitiin että tiiviste täytyy vaihtaa. Mutta kun esitin että se menee myyjän piikkiin, niin ehdottivat että he korvaavat siitä jotain mutta ei kaikkea tai kokonaan ja . Tiivisteestä ei voi nähdä paljoa purkamatta moottoria, joten kannentiivisteen vuotamisen diagnosointi voi olla hyvin vaikeaa. Koska silmämääräinen tarkastus ei yleensä osoita kannentiivisteen vuotoa, on tärkeää tietää muut kannentiivisteen vuodon aiheuttamat oireet voidaksesi tehdä diagnoosin.


Tässä tapauksessa vuoto on ilmeisesti pieni, mikäli edes aiheutuu vuotavasta kannentiivisteestä. Samat on oireet kuin Kontella. Mittailin eilen vanhalla. Tuleeko paineet todellakin vuotavasta kannentiivisteestä tai kannen halkeamasta vai onko nestekierrossa jotain muuta vialla? Vuotava kannentiiviste ja puristukset 26.


Mistä erottaa ilmakuplan tai kansipahvin palamisen? Mitkä ovat yleisimmät oireet kun kansipahvi alkaa olla vaihtokelpoinen? No se vähän riippuu mitä on rikki, mutta tyypillisiä oireita ovat:. Jos kannentiiviste vuotaa vettä ulos niin yleensä valumakohta on valkoinen koska vedessä olevat suolat ja muut jäävät veeden haihduttua, siis jos vuoto on . Auton kannentiiviste kärähti neljä vuotta auton ostamisen jälkeen. Kuluttajariitalautakunta suositti 4euron korvausta maksettavaksi auton ostajalle.


Tuossa oma kohtaisessa tapauksessa ei menny vedet ja öljyt sekaisin mutta kannentiiviste oli rikki. Huoltomiehelle kun kertoi oireet niin sanoi heti että kannentiiviste rikki. Haluaisin tietää, että voiko kannentiivisteessä olla vikaa, kun öljytikkuun ja korkin alle tulee vähän vaahtoa, mutta öljyt ovat ihan hyvännäköiset? Tai korkin alla oli yhden kerran ja tikkuun tulee koko ajan. Lähinnä siis siihen tikun yläosaan.


Kiinnostaisi siis tietää, että missä vika? Voiko siis öljyt olla ihan . Eli kannentiiviste on ainoa, joka tuon voi aiheuttaa, koska sylinteriinkin sitä pääsee? Mutta kun nyt kerroit oireita tarkemmin niin samaan lopputulokseenhan pääset viallisella alatiivisteelläkin.


Täytyy vielä yrittää tarkentaa oireita : tyhjäkäynnillä käy normaalisti, käynnistyy helposti. Maantievauhdissa tarkenee mutta muuten ei. Ainaki mulla meni näin -mezzossa, ja tiivisteen vaihtanu seppä kertoili tämmösiä.


Oli kuulemma likimain elättäny ittensä vuosituhannen vaihteessa tiivisteenvaihdoilla. Oireet sopii kuin nenä päähän mun Valtun viimeaikaiseen käytökseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto