Kankaat verkkokauppa

Suomen laajin valikoima kankaita , ompelutarvikkeita ja verhoja netissä. Eurokankaalta myös asiantuntevaa verhopalvelua. Tervetuloa uuteen verkkokauppaan! Ihastuttavia puuvillaelastaaneja on saapunut varastollemme!


Pellava, stretch on saapunut varastollemme useassa eri värissä. Trikoo omalla kuosilla on mahdollista teettää kauttamme.

Paljon uusia lisenssitrikoita saapunut. Superman, Ryhmä Hau, Frozen, . Meiltä saat ihanimmat kankaat niin pienille kuin isoillekin. Vallilan kankailla päivität kevätkodin ilmeen! Kattavaan kangasvalikoimaan kuuluvat kauniit painokankaat, pimennyskankaat, polttopainetut ja ohuet kankaat , sekä ihastuttavat vahakankaat. Meillä on erittäin laaja ja kattava valikoima kankaita netissä.


Myymämme kankaat ovat ihanan pirteitä, raikkaita, laadukkaita ja pehmoisia. Lapset rakastavat hauskoja ja veikeitä kuoseja, joissa on käytetty rohkeasti värejä! Monet kankaamme ovat myös hyvin retrohenkisiä.

Jokaiselle löytyy varmasti omanlaisensa kuosi- ja . Kun saman tunnelman kohtaa myös yrityksen tehtaanmyymälässä, voi todeta, että yrityksen viesti on ollut aitoa. Ommellisella on sydämelliset omistajat, kertoo Annukka Okkonen, Ommellisen kanta-asiakas monen vuoden ajalta. Ekologiset ja laadukkaat luomupuuvilla kankaat.


Iloisen värikästä, kotimaista designia. Scandinaviandesigncenter. Vallankumouksellinen kangasverkkokauppa. Verhokankaat, ruutukankaat, vahakankaat, lastenkankaat, verhoilukankaat, päiväpeitekankaat ja paljon muuta.


Kurkkaa seuraavien otsikoiden alta eli klikkaa KANKAAT -OTSIKON ALTA OLEVIA OTSIKOITA. Sivuille päivitetään lisää kankaita , kun niitä tulee ja ehditään päivittää. HUOMAA, ETTÄ KUVIOLLISET AIHEKANKAAT OVAT OMAN OTSIKKONSA ALLA JA . VALIKOIMAMME KANKAAT ovat myynnissä sekä verkossa että Jyväskylän Puodissa. Puodin aukioloajat sekä yhteystiedot löytyvät verkkokaupan alareunasta.


Kouluille ja yrittäjille on omat hinnastot, ota yhteyttä . Naisten- ja lastenkankaita eurooppalaisilta tunnettuilta tukkureilta - esim. Kankaina on joustavia trikookankaita, resoreita, joustocollegeita ja viskoositrikoita sekä kudottuja sametti-, puuvilla- ja pellavakankaita. Lisäksi löytyy ompelutarvikkeita, nauhoja (Farbenmixin ja Janes World), nappeja, . PaaPii on omasta erottuvasta designista ja sykähdyttävistä värisävyistä tunnettu merkki.


Meiltä löydät valikoiman iloisia ja värikkäitä tuotteita vauvojen, lasten ja naisten vaatetukseen sekä kodin sisustukseen.

Olemme erityisen ylpeitä omasta suunnittelusta. Kaikki tuotteet, kankaat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto