Itämainen sisustus verkkokauppa

Pore Helsinki sisustus - verkkokaupasta löydät uniikkeja sisustustuotteita. Valikoimissamme on useita pienten toimijoiden mallistoja, joita et löydä muualta. Zoco Home on marokkolaisiin ja etnisiin sisustustuotteisiin keskittynyt erikoisliike.


Marokkolaisen ja etnisen sisustuksen verkkokauppa. Suomalainen henkilökuntamme palvelee verkkokaupassa sekä Espanjassa sijaitsevassa liikkeessämme.

Toimitamme tuotteita Suomeen ja kaikkialle maailmaan. ITIS Kauppakeskus, Kauneusstudio Pinkin tiloissa, S -Marketin lähellä rappuset ylös, 2. Myös sisustuspalvelut kuuluvat tarjontaamme. Sisustusnostalgia tarjoaa laajan valikoiman sisustus ja lahja tavaroita niin Jyväskylän Kolmikulman liikkeessämme kuin verkkokaupassa.


Länsimaissa käpälän heiluttami. Buddha sisustuskuva , x cm. Aada on tuulahdus kansainvälisiä tuulia, korkeaa laatua kunnioittaen.

Myymälä avoinna päivittäin etukäteen sovittuna ajankohtana. Verkkokauppa avoinna ihan aina. Laadukkaissa massiivipuuhuonekaluissa Skandinaavinen muotoilu kohtaa itämaisia vaikutteita ja lopputulos on tyylikäs ja kestää ajan hampaan.


Jos kaipaat jotakin erityistä ja yksilöllistä, tutustu kategoriaan ”erikoismatot”. Tänne olemme keränneet upeita yksittäiskappaleita: värjäämättömästä villasta kudottuja kelim-mattoja, patinoituja, vanhoja itämaisia mattoja ja ihanan pehmeitä, ylellisiä villanukkamattoja. Valikoimaamme kuuluu huonekaluja, sisustustuotteita ja ulkokalusteita joka kotiin.


Nopeat toimitukset ja hyvät hinnat - Tervetuloa Kodin- verkkokauppaan ! Kannatamme hyvää designia ja siksi myymme vain hyvin muotoiltuja, kestäviä ja ympäristöarvoja kunnioittavien valmistajien merkkituotteita, emme halpatuotantoa. Ostaa voit joko myymälästämme Helsingin Ruoholahdessa tai täältä verkkokaupasta. Myymälästä löydät vielä verkkokauppaaakin laajemman valikoiman sekä . Etelä- Suomessa on paljon liikkeitä, joista löydät sisustuksesi mausteeksi ripauksen itämaista tunnelmaa.


Japanilainen ruokakauppa , joka myy myös astioita: koristeellisia teepannuja, mukeja, sakekulhoja ja sushilautasia. Itämaisia ideoita kotiin. Lisäksi valikoima japanilaisia . Cobello on monipuolinen sisustusliike Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa.


Valikoimamme koostuu sisustustuotteista ja laadukkaista huonekaluista.

Dokkänin tarina on kiehtova.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto