Etanadynamiitti käyttöohje

Miten Ter-Mitea käytetään? Murrettavaan kohteeseen porataan reikälinja tai reikäruudukko siihen kohtaan mistä kiven tai betonin halutaan halkeavan. Enemmän reikiä = pienempiä palasia.


Reikäkuvion suunnittelu kannattaa tehdä etukäteen. Fiksulla porauksella kohde saadaan rikottua . Puhdista reiät pölystä esim. Lämpimällä säällä nopeammin. Jämähtänyttä massaa ei voi käyttää . Kivien ja lohkareiden murtamiseen. Tuotteen voima perustuu paisuntatekniikkaan, joka murtaa lohkareen tietyn ajan kuluttua . Kivi tai kallio väärässä paikassa?


Hiltillä tai muulla soveltuvalla . Käyttöohje Tulosta Ota yhteyttä. CRAS paisuntamassa on etanadynamiitti , joka soveltuu räjähteettömään, tärinättömään louhintaan. Voimakkaaseen kemialliseen reaktioon perustuva massa luo suuren paineen, joka riittää halkaisemaan kiveä ja betonia. Sinä tarvitset etanadynamiittia , sanoin inttikaverille, kun hän mökkitiellään kolautti auton oikean etupyörän puolen kuution kiveen. Suurempia vaurioita kuin lommo levypyörässä ei tapahtunut, mutta sanontani jäi itämään inttikaverin päässä.


Murtolaastien teho perustuu kemialliseen reaktioon, jossa massa. Hetki sitten sain tekstiviestin, jossa inttikaveri tiedustelee, mistä . Sisätiloissa kun oltiin , niin ei voinut käyttää noita tehokkaampia työmenetelmiä, joten päädyin tuohon ns etanadynamiittiin. Kallein osa pakkauksessa näytti olevan käyttö - ja sekoitusohje sekä muovinen pakkausämäri.


Sen teho perustuu voimakkaaseen paisumiseen. Jos kivi halutaan vain pilkkoa pienemmäksi ja kuljettaa sen jälkeen pois, kaupasta saatava etanadynamiitti sopii tehtävään. Kiveen tai betoniin porataan esimerkiksi mm reikä tai reikiä, jotka täytetään etanadynamiitilla eli murtolaastilla. Kemialliseen reaktioon perustuva laastin . Ter- mitellä pilkoin isojakin kiviä viime kesänä.


Kuluttajalle helppokäyttöinen. ETANADYNAMIITTI 5kg - Turvallinen käyttö , ei räjähdä eikä tärähdä. Halkaisumassa kallion, betonin ja suurten kivien. Snigamitm:in käyttö on yksinkertaista, halkaistavaan kohtaan porataan reikä ja joka täytetään ohjeenmukaisesti veteen sekoitetulla snigamitm:llä.


Halkeaminen tapahtuu -tunnin . En tarvitse koko kg tonkaa, joten pieniä halkaisuja varten voisin osan säästää vielä, koska halpaahan aine ei ole. Kestääkö avattu pakkaus säilytystä, jos sen sulkee vaikka pussiklipsillä ( semmoisella muovisella, joka puristaa pussin väliinsä)? Kosteudestahan tuo alkaa . Menetelmä perustuu paisuvaan.


Jokaisessa pakkauksessa on tarkat käyttöohjeet sekä suomeksi että ruotsiksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto