Epoksiliima puulle

Näin käytät epoksiliimaa. Epoksi kiinnittää esineet toisiinsa tehokkaasti ja sopii käytännössä kaikkien kovien materiaalien liimaamiseen. Epoksiliimamme ovat nopeasti kuivuvia, vahvoja sekä veden- ja lämmönkestäviä. Hitaammat epoksiliimat sopivat nopeampia liimoja paremmin puun liimaamiseen ulkona, esim.


Epoksiliiman kiinnitysaika on minuutista tuntiin riippuen siitä, minkä tyyppisen . LOCTITE Power Epoxy Universal epoksiliima 26g. Superluja ja läpinäkyvä kaksikomponenttinen epoksiliima. Ostettiin SP epoksia ja siinä ei hirveitä ohjeita ollut.


Samankaltaisia Liimaa terästä, puuta , alumiiniä, keramiikkaa, betonia, tiiltä, lasia, kiveä jne. Sopii huokoisten ja imevien materiaalien liimaukseen. Epoksi Seconds on 2-komponenttinen, erittäin nopeasti kovettuva epoksiliima.


Erittäin nopeasti kovettuva 2-komponenttiepoksiliima. Liimaa metallia, puuta , lasia, keramiikkaa, nahkaa, kumia ja useimpia muoveja. Liimasauma on vesitiivis ja kestää useimpia liuotinaineita. Nopeasti kovettuva ja väritön 2-komponenttiepoksiliima. Kaksikomponenttinen epoksiliima saumaamiseen, täyttämiseen, kiinnittämiseen ja paikkaamiseen.


Liimaa useimpia materiaaleja erittäin kestävästi, kuten muovia , kiveä, lasia, metallia, keramiikkaa, puuta ja lasikuitua. Esimerkiksi kiinnittämiseen ja muovin, pesualtaiden tai veneiden korjaamiseen. Epoksit saavuttavat erittäin suuren lujuuden ja ne kestävät hyvin vaikeitakin olosuhteita kuten kemikaaleja ja tuotteesta riippuen korkeitakin lämpötiloja.


Ei so- vellu polyeteenille, teflonille eikä silikonikumille. Kuiva- aineiden osuus noin 1. Moneen käyttöön sopiva universaaliepoksihartsi SP 1on helppokäyttöinen yleisepoksi, jota voidaan käyttää sellaisenaan lujitteiden laminointiin, praimerina tai puun pinnoitteena. Tuotevalikoimamme kattaa markkinoiden johtavat epoksi-, metakrylaatti- ja polyuretaaniliimat ja tarvikkeet.


Liimojen tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa komposiittivalmistus, teollisuuden kokoonpano ja kunnossapito, kuljetusvälinevalmistus, kerroslevyvalmistus ja muovien liimaus. Ei mikään ”pikaliima” – liimaa taatusti. Käyttöaika on tuntia 20° C . Jos haluat liimata puukappaleita erittäin pitävästi yhteen, Pattex on ratkaisu tarpeisiisi. Yleiskäyttöinen 2-komponenttinen epoksiliima. Ei sovellu polyeteenille, teflonille eikä silikonikumille.


Puusta valmistettujen liimapalkkien ja vanerien liimana käytetään PRF eli fenoliresorsinoliformaldehydi-liima. Epoksiliima on kaksikomponenttista, eli sitä säilytetään kahtena erilaisena aineena. Epoksiliimalla voidaan liimata melkein mitä tahansa, ja liiman pito, lämmön, liuottimen sekä kosteudenkestävyys on hyvä.


Tutustu tästä kattavaan tuotevalikoimaan kategoriassa Liimat, lukitteet, massat ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme - Nopea toimitus! Araldite Rapid epoxy, nopea : Tuotekuvaus 2-komponenttinen, nopeasti kovettuva epoksiliima.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto