Beautyblender kokemuksia

Se vaan on niin kallis, että en tiiä onko se sit ihan sen hinnan väärti. Mutta kertokaas ihmeessä kokemuksia :) nii ja sit vielä siitä, että miten puhdistatte beautyblenderin ? Kannattaa lukaista, jos lainkaan epäilyttää tämän pienen palleron toimivuus! Tätä rakkautta on siis vaikea päihittää. Onko sinulla omia kokemuksia näistä tai muista . Aidon beautyblenderin kärki on myös muita testin tuotteita kapeampi ja terävämpi, joten sillä pääsee kasvojen pienimpiinkin kohtiin.


Laimea kokemus : Lindexin meikkisieni €. Saatavina ovat tällainen pumppupullossa tuleva nestemäinen sekä kiinteä versio, jota olen aiemmin kehunut mm. Pesu hoituu oikeastaan samalla . Kuka muistaa vielä reilu vuosi sitten hypettämäni meikkivoidesienen, BeautyBlenderin ? Käydään ensin läpi alkuperäisen tuotteen eli BeautyBlenderin ominaisuudet. Kuinkakohan monta kertaa oon maininnut täällä yhdeksi mun lemppari kosmetiikkatuotteeksi BEAUTY BLENDERIN? Ja ei, älkää sekottako tätä semmoseen kolmion muotoiseen meikkisieneen!


Yrität hieroa meikkivoiteen ihoosi beautyblenderin avulla. Beauty Blender nimittäin kastellaan ennen . Tärkeintä beautyblenderin käytössä on, että painelet sen avulla meikin ihoon. Unohda hierominen – työstä meikki- tai peitevoide kasvoillesi painelemalla sitä rauhallisin liikkein ihoon. Katso, kun kauneusguru Wayne Goss demonstroi beautyblenderin.


Iso plussa tässä nimenomaan on, että saa tosi ohuen kerroksen kasvoille ja suurimmat punaisuudet poistettua. Nyt kuitenkin kaipaan teidän apua! Ootteko koittaneet sitä aitoa ja oikeaa vai meettekö halpisversioilla? Beuty Blenderistä ei kokemusta , mutta ostin juuri Kicksin oman meikkimunan, joka on pehmeydeltään juuri sopiva.


Ei huono sekään, mutta kyllä RT pysyy suosikkina. Tämä on sarjassamme asioita, joiden luullaan olevan tarpeettomia, mutta kun ne saa itselleen, ei enää pysty kuvittelemaan elämää ilman niitä. Tässä tapauksessa tietysti meikin tekoa ilman Beauty . Munanmuotoinen, reunaton meikkisieni levittää meikin virheettömästi ilman rajoja tai raitoja. Sopii kaikenlaisille meikkikoostumuksille. Sain viime alkusyksystä Framedalta testiin heidän oman Nucode Miracle Makeup Blenderin.


Kirjoittelinkin silloin postauksen tuosta mustasta meikkimunasta. Onko teillä kokemusta tämän sienen käytöstä? Löytyykö muita siihen hurahtaneita? Olen lukenut muiltakin bloggaajilta näitä aito vs. On nimittäin alkanut suoraan sanottuna vituttaa.


Epäilin aluksi sen toimivuutta ja. Hyvän vertailun alkuperäisen sienen ja . Tykästyin tuotteeseen heti ensikokeilun jälkeen. Kapeampi pää on loistava peiteaineen . Beautyblender ja Cliniquen peitevoide saatu blogin kautta . Kuuma saippuavesikylpy saa sitkeämmänkin lian irtoamaan. Viime vuoden puolella jenkkiblogeissa alkoi vilahdella hassunnäköinen, pinkki meikkisieni tiheään tahtiin.


Sitä kehuttiin ja hypetettiin, mutta en nähnyt mitään syytä maksaa kahtakymppiä meikkisienestä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto