Takalasin rullaverho autoon

Erityisesti HB ja Farmarimallin autoihin tarkoitettu rullaverho. Se sopii kaikille eri ajoneuvoille ja saat helposti suojattua autosi sisustan auringonsäteilyltä. Toimii ihan hyvin takalasissa.


Puuttuu: takalasin mistä takalasin verho? Ajoneuvot ja liikenne › Autoharrastus › Tuning Välimuistissa Samankaltaisia 18. Oisko mitään netti osote.

Nettiä pikaisesti vilkaisin eikä tunnu olevan kaupan missään. Kaikenmaailman imukuppi virityksiä disney hahmoilla yms kyllä löytyy mutta ei noita tummennusverhoja. Millään en viittis kalvoa takalasiin laittaa, kun ei siittä mikään kovin siisti kuitenkaan tule. Aurinkosuoja etuikkunaan FC Barcelona 145x100cm.


Pitää auton viileämpänä ja suojaa auton sisätiloja suoralta. Vähentää kuumuuden tunkeutumista autoon. Munchkin Penkinsuojus ja säilytystasku autoon.


Trendikäs kolmion muotoinen aurinkosuoja.

Näyttävätkö auton sisältäpäin hyvältä? Näin jonkun kuvan missä takalasin yläreunaan jäi ruma kaistale mitä. Tuotetiedot: Hopea rullaverho autoon 40x125cm. Roadrunner (Koko 50x100cm). Valon määrän lisääntyessä on tullut takalasien tummennus taas ajankohtaiseksi.


Jotain vanhoja juttuja näistä Sonniboysta löysin haulla, mutta jotkin asiat vielä näihin liittyen askarruttavat. Miten näiden tummennus vertautuu kalvoihin? Erikokoiset takaikkunan ja sivuikkunoiden aurinkosuojat , kätevä rullaverho pidempään reissuun tai jokapäiväiseen käyttöön. Opel - tekniikka › Kori ja sisusta Välimuistissa 9. Eli onko kenelläkään tuommosta autossa. JOS laittais autoon ihan piruuttaan.


Tosin aattelin sitä sähköstä mallia joka on C vectroissa vakiona joissain malleissa? Ripustettava kupla-pakkaus. Minä harkitsen josko tuollaisen laittaisi takalasin sisäpuolelle. Mitkähän on sen kameramokkulan mitat?


Meinaan kun se pitää saada mahtumaan ikkunan ja rullaverhon väliseen tilaan, siinä on jotain nelisen senttiä väliä. Eihän ikkunalla oo sitten mittään virkoo.

Mulla on kyl ikkuna aina . Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Meillä on Hiace johon haluttais näkösuojaa takalasiin ja sivuliukuoven ikkunaan ? Voi vaihdella millaisia verhoja käyttää, jos sen piikkisen puolen laittaa autoon kiinni siihen tarttuu ohut harsokangas ilman omaa tarraosaa ja tietty muut verhot johon. Rullaverho tuskin mahtuu ovi-ikkunan ja kyljen väliin.


Jos tilaus ja maksu on suoritettu ennen 14. Tarvitsetko paikkakunnaltasi varaosien asennusapua tai auton korjausapua? OPEL KORIN SISÄPUOLISET KIINNIKKEET - RULLAVERHO , TAKALASIN. Leia detail sõlmes nime järgi.


Takaikkunan rullaverho (vauxhall) (eet. - ei vaihto-osaa).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto