Styrox levy 25 mm

EPS- levy mm Lattia 100. Lattian riittävällä lämmöneristyksellä saadaan energiahäviöt kuriin ja asumisviihtyvyyskin paranee, kun lattiasta poistuu kylmyys ja vetoisuus. Pakkauksessa on eristelevyä. Finnfoam on monikäyttöinen eriste.


Se helpottaa lämmöneristämisen lisäksi myös monia muita rakennusvaiheita mahdollistaen laadukkaan ja energiatehokkaan lopputuloksen. EPS (eli polystyreenimuovi tai expanded polystyrene tai vanhalta tuotenimeltään styrox ) on pientaloissa yleisimmin käytetty routa- ja lattiaeriste.

EPS 1Lattia on tarkoitettu erityisesti lattian lämmöneristämiseen soran ja betonilaatan väliin, mutta sitä voidaan käyttää moniin muihinkin kohteisiin rakennesuunnitelman . Lämpöä ja asumismukavuutta eristeillä K-Raudasta! Välimuistissa Oikea valinta tehtäessä lattia- ja alapohjaeristystä. Levy on tarkoitettu lähinnä rakennusten maanvastaisiin alapohjiin ja perusmuurin sisäpuolen eristyksiin. Styroxpaketti ThermiSol EPS 1Lattiaeriste mm. EPS on ominaisuuksiltaan ihanteellinen materiaali erilaisiin lattiaeristyksiin, koska sillä on hyvä puristuslujuus ja sen kaikki pitkäaikaiset ominaisuudet ovat tutkitusti luotettavat.


Eristyslevy Solupak EPS100. Luku EPS:n perässä tarkoittaa tuotteen puristuslujuutta (kPa).

Yleisimmin käytetyt lujuudet ovat eli ns. EPS 1ROUTA -paketeissa on sininen nauha. Matalaenergiaeriste EPS 2LATTIA kestää myös raskasta kuormitusta. Tarvittavat levylujuudet ja eristyspaksuudet määrittää kohteen rakennesuunnittelija. Kosteusteknisesti turvallinen tuote.


Lyhytaikainen puristuslujuus,. Tuotteen paloluokka on E. Itse laitoin - siististi leikkaamalla - koolinkien väliin 100mm styroksit tiukkaan asentaen. Sen verran antaa se levy periksi että tiukkaan saa paukutettua hekposti.


Sitten päälle tuulensuojalevy 25mm ja verhoilu. Styroksileikkuri on tietenkin hyvä hankkia mutta yksi pikkumökki meni veitsellä . Muita käyttökohteita ovat mm. Muut rakenneominaisuudet. Lattialämmityksen asennuslevyä voidaan käyttää esim. EPS levy toimii myös lisäeristyksenä alaspäin.


EPS on rakenteeltaan enemmän ilmaa ja vesihöyryä läpäisevä ja vettyy vaativissa oloissa helpommin kuin suulakepuristetut XPS- levyt. EPS-eristeet vaativat yleensä erillisen höyrynsulun. EPS-levyjen valmistajia ovat mm.

Lisäämällä EPS-raaka- aineeseen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto