Stora enso oulu sellutehdas

Sodan jälkeen yhtiön laajennettiin. Työntekijämäärä Nuottasaaren tehtailla on . Suomessa toimii sellutehdasta puolisellutehtaat (3) mukaan luettuna. LVL: Taipaleentie 1 PL 169. Stora Enso Varkaus Kartonki: Satakunnankatu 1 PL 169.


Saha: Ahlströminkatu 3 PL 177. Toinen suuri paperintuottaja, UPM, on toiminnallisesti erottanut paperi- ja sellutehtaansa. Hajuhaitan lähde on suljettu, mutta haju ei poistu hetkessä. Kalevalle on kerrottu vahvasta epämiellyttävästä hajusta muun muassa Kivikkokankaalla lähes kymmenen kilometrin päässä . Lastaus- ja purkupaikat sellutehtaalla ). Oulun tehtaan yhteystiedot. Tehtaiden yhteydessä toimii myös Metsä-Botnian juuri uusittu sellutehdas.


Yhdistelmä toimii niin kauan kuin huippupapereille riittää Euroopassa kysyntää. M-realin Lohjan lähellä . Annettu julkipanon jälkeen. Tosi hyvä, että on positiivistakin uutista, Kärkkäinen sanoo. Investointi parantaa tehtaan . Sellutehtaalla tuotetaan täysvalkaistua havusellua, josta käytetään merkittävä osa omassa paperitehtaassa. Tämän lisäksi alueella voi olla ulkopuolisten urakoitsijoiden palveluksessa olevia henkilöitä ja vierailijoita.


Kaikki tehtaat toimivat ympärivuorokautisesti. Yhtiö perustelee järjestelyjä taloudellisilla ja tuotannollisilla syillä. Lomautuksiin liittyneet yt-neuvottelut käytiin viime vuoden puolella. Lisää aiheesta Ota yhteyttä. Tehdasalueella työskentelee noin tuhat . Kymmenen Kajaanin tuotantolaitos (kuva 2).


Pohjois-Suomen oman puun käytön lisäksi puuta viedään. Jätevesialtaan pinnan alentaminen korjaustoimien ajaksi. Pumpattavan neste biolietettä, jota pumpattiin n. Korjaustoimien ajan varmistettiin, että lietteen pinta ei päässyt nousemaan. Xylemin pumppukalusto: kpl.


Ilmeisesti sille hajulle ei paljon mitään voi, kun se edelleen on olemassa. En ole prosessi-insinööri, niin vaikea sanoa. Varmasti kaupungille kuitenkin on tärkeämpää ne Stora - Enson työpaikat ja rahat, kuin se että vähän haisee oksennus välillä.


Loppujen lopuksi aika harvoin sitä hajua joutuu kestämään. Pohjoismaiden ja Uruguayn selluntuotanto sekä suosiolliset valuuttakurssit nostivat yhtiön liiketuloksen lähes kymmenesosaan liikevaihdosta. Laajennus enemmän kuin tuplaisi määrän, ja tekisi tehtaasta miljoonalla tonnilla maailmanlaajuisesti mahtiluokan sellutehtaan.


Yritys toimii Paperiteollisuus -toimialalla. Välimuistissa Samankaltaisia Suomalainen sellu-, paperi- ja kartonkituotanto kilpailee maailmanlaajuisilla markkinoilla. Oman tekemisen arvo mitataan siinä vertailussa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto