Staattinen ikkunakalvo

Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin. Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa, pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Ikkunatarrat toimivat samaan tapaan näkösuojana, mutta niissä on kunnon tarrapinta.


Staattinen kiinnitys eli ei liimaa. Tässä on hyvä video tarkoilla ohjeilla. Huomaathan että suosittelemme leikkaamaan kalvon 5cm.

Kalvoa voi leikata sopivan kokoiseksi. Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia. D-C-Fix-kalvojen käyttökohteita ovat sileät pinnat kuivissa sisätiloissa. Ei saa asentaa pinnoille, jotka kuumenevat.


Tämä voi aiheuttaa palo- ja sulamisvaaran. Ei kosteiden eikä kuivien . Valikoimassamme on maitolasia eli himmeää pintaa .

Tuoteryhmä: Ikkunakalvot. Aurinkoverho staattinen 36x50cm 2kpl. M-Ikkunan-tummennuskalvo- 51x305cm-50-savu . Etsitkö edullisia Ikkunakalvot ja -tarrat ? Osta edulliset Ikkunakalvot ja -tarrat verkkokaupasta osoitteesta lightinthebox.


D-C-Fix on helppokäyttöinen ja edullinen tapa uusia kodin pintoja ja tuoda uutta ilmettä sisustukseen. D-C-Fix-tarroja on saatavilla myös näkösuojaksi läpinäkyviin pintoihin. Sen sijaan tämän päivän pieneksi askarteluprojektikseni leikkasin ja kiinnitin suojakalvon vessassa sijaitsevan tuuletusikkunan pinnalle ja tästä halusinkin tehdä pienen kuvasarjan miten kaikki tapahtui. Sisustustarra toimii kontaktimuovin tapaan ja.


Suojakalvo on Jyskin Fossen - ikkunakalvoa , mitä on saatavilla rullatavarana kahden metrin pätkissä, . Ikkunakalvosta tulee ihan ensimmäisenä mieleen amisautot ja tummennetut takalasit. Siis ne maailman mahtavimmat laatikkomalliset Toyota Corollat ja. Nykyisessä asunnossamme on useampia pieniä tuuletusikkunoita ( saunassa, suihkussa ja wc:ssä) ja niistä vähän liian suora näköyhteys ulos. Etolasta löysin linea fixiä ,sellanen mikä pysyy staattisesti lasissa, siellä oli myös kontaktimuovia jota voi laittaa ikkunaan. Tarttuu ikkunaan staattisesti.


Voidaan käyttää uudelleen. Käytä asennuksessa saippuavettä ja ikkunanpesulastaa.

Leikkaa haluttuun kokoon. Kastele ikkuna saippuavedellä. Aseta kelmu ikkunaan ja tasoita . Tompan Auto-Paja, tiettävästi ensimmäisenä Suomessa, esittelee staattisen kalvon, ja sen.


Videolla näytetään miten asennetaan maitolasikalvo kirkkaaseen lasiin. Apuvälineinä tarvitset vain.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto