Puomiston tapit

Etusivu Tuotteet Tapit Finnish (FIN) Tuotteet. Auraosa Oy:ltä saat karkaistut tapit kaikkiin maanrakennuskoneisiin helposti ja vaivattomasti. Valmistamme tapit vapaasti mittojen ja mallien mukaan tai asiakkaan. Puomin tapit , kauhan tapit , laakerit ja tiivisteet seuraaviin koneisiin: Caterpillar, Hitachi ja Komatsu.


D melkein kaikki puomiston nivelet on kulunut niin että korvakkeet joista tappi menee läpi ja joissa tapit on kiinni pulteilla niin että eivät pääsisi liikkumaan niin tapit on kuitenkin . Kaivinkoneen puomiston puslien irroitus (pronssia) 25.

Expander koostuu karkaistusta ja kovakromatusta tapista , jonka päät ovat kartiomaiset, kahdesta kartiomallisesta paisuntaholkista sekä kahdesta kiristyspultista tai -mutterista välilevyineen. Saatavana laaja valikoima puomiston puslia. Valitse tarvitsemiesi osien viitenumerot ja laita.


HITACHI FIAT-ALLIS FIAT-HITACHI KOMATSU CATERPILLAR. Tiedustelun täyttö ja lähetys ovat helppo toimenpide. Onko tappien ja puslien uusiminen kaivuulaitteeseen miten vaikea operaatio ? Voiko edes harkita itse tehtaväksi vai onko suoraan konepajan hommia. Kohteena James 52D mutta prosessi lienee .

Fiskars-varaosia myydään 8. Aiheeseen puomiston tapit liittyvät haut. Pikkukaivurin tappi Chit-Chat. Mistä aineesta kannattaa sorvailla tonnin pikkukaivurin puomiin tappeja?


Ohjaamon lasit HITACHI,KOBELCO - malleihin. HITACHI-alkuperäiset ja Donaldson tarvike suodattimet. Puomiston tapit ,puslat,aer-porauksineen. Kääntökehät, tarvittaessa asennuspalvelu.


Telaston osat:Telankiristin, rullat, . Ongelmaksi muodostui että kuvissa näkyvä tappi ei lähde irti kumpaankaan suuntaan. Metsäkoneiden, traktoreiden ja muiden urakointikoneiden ja -laitteiden työsylintereiden ja esim. Kiinnityskorvakkeiden reiät venyvät työiskujen ja kulumisen myötä. Korvakkeiden kulumiseen vaikuttaa liitoksen rakenne. Piirustukset kaikista osista tehdään myös SolidWorks-ohjelmistolla.


Ohjelmistolla tehdään myös puomistojen rasitustarkastelut pääpuomin ja taittopuomin osalta. Näillä saadaan todettua, että suunniteltu rakenne kestää vaaditulla tavalla. Voiteluväliä on pidennetty 5tuntiin, mikä vähentää tappien ja nivelholkkien hankaamista ja hiomista. Samalla saadaan tietoon .

Kaikissa letkuissa on suojaspiraalit. Kääntöpesä on öljykylpyinen ja neljällä kääntösylinterillä toteutettu. Kaikki puomiston tapit ovat halkaisijaltaan mm. Hammaspyörä, tanko ja niveltapit ovat karkaistua terästä.


Jatkopuomiston materiaali Optim 6MC erikoisterästä. Mikä vaseliini on parhainta kaivuulaitteen rasvaukseen että pysyisi tapit jatkossakin tiukkoina ? Petro Canadian punainen on ainoa joka pysyy kaivinkoneen kauhan tapeissa ruoppaustyössä noin puolipäivää. Sottaa kyllä puomiston mutta se on merkkinä siitä että on sitkeätä.


Helojen epätavallisen kulumisen estämiseksi on tärkeää,t että helat ja tapit ovat oikein mitoitettuja. Helat yhdessä galvanoitujen tappiemme. LED-valot asennetaan siististi suojaisaan paikkaan puomin alle josta ne valaisevat esteettä niin puomiston alapuolelle kuin varustelevylle.


Täydellinen työväline työskenneltäessä . Vakiona on nyt ilman esisuodatus, joka blokkaa pölyä, likaa, hyönteisiä ym. Myös ohjaamon imuilmasuodatin on paremmin suojattu ja sijoituspaikka .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto