Pienoiskasvihuone krauta

Saatavilla verkkokaupassa. Pieni kasvihuone parvekkeelle tai terassille. Kaksi ovea ja kolme kiinteää hyllyä. Kuultovalkoinen puurunko. Seinät ja katto kennolevyä.


Katto toimii myös tuuletusluukkuna.

Pluggbox on kompakti pienoiskasvihuone , jossa voi kasvattaa jopa vahvajuurista taimea. Materiaali on korkealaatuista muovia ja kestää konepesun. Pluggbox ei sovi isoille siemenille, kuten herneille tai pavuille.


Pienoiskasvihuone on oiva apu esikasvatukseen ja hyötämiseen. Näppärän kokoiset pienoiskasvihuoneet saat K -Raudasta! Kätevän kokoinen pienoiskasvihuone , joka sisältää erillistä kuuden kennon levyä.


Suuri ja tukeva pienoiskasvihuone , sisältää kappaletta syviä kennolevyjä ja niissä käytännölliset kappaleen kennot. Sopii erinomaisesti pistokkaiden esikasvatukseen tai hyötämiseen. Minikasvihuone on nopea kasata ja helppo purkaa talven säilytystä varten.

Hyllyt ja runko ovat vihreäksi pulverimaalattuja. Suojahuppu on läpikuultavaa PVC-muovia ja siinä on ylösrullattava ovi. Neliskulmainen musta muoviruukku esikasvatukseen ja pistokkaiden hyötämiseen. Rakenna haluamasi malli pihalle tai parvekkeelle terässokkelista, alumiinirungosta ja kasvihuonelaseista tai kennolevyistä. Lisää kasvihuoneeseen kasvatuspöydät ja ruukut ja anna viherpeukalollesi vapaus nauttia puutarhanhoidosta.


Meiltä löydät myös pienoiskasvihuoneet ja minikasvihuoneet. Tilaa omasi kevään iloksi vaikka heti ja tutustu samalla muihin puutarhatarvikkeisiin ja K -Raudan taimien ja kesäkukkien esikasvatusohjeisiin! Vaikka ulkona vielä pyryttäisi, ota varaslähtö kevääseen ja hae suloinen minikasvihuone kotiisi K - Raudasta. Tukeva teline kasvivalaisimelle, jossa on W:n tai W:n loisteputki.


Alumiinirunkoinen kasvihuone kennolevyillä, kennojen vahvuus mm, UV- suojattu. Vakiovarusteena yksi kattotuuletusluukku ja yksi liukuovi. Turvebrikettejä käytetään kylvömullan sijaan pistokkaiden kylvöön ja hyötämiseen.


Kuhunkin brikettiin kylvetään 2-siementä tai istutetaan yksi taimi. Tunnelikasvihuone on nopea kasata ja purkaa talveksi. Voit hankkia kasvihuoneeseen esimerkiksi viljelylaatikoita tai alustan huomioiden tehdä kasvimaan suoraan maahan.


Mikäli tilaa jää, toimii kasvihuone myös hyvin suojana puutarhakalusteille tai muille tarvikkeille. Kasvihuoneen runko on vihreäksi pulverimaalattua . Kylvä kosteaan kylvömultaan.

Pidä kylvös kosteana ja peitä muovilla tai kylvä pienoiskasvihuoneeseen. Taimettumisen jälkeen siirrä valoisaan ja viileämpään. Istuta ulos, kun yölämpötila yli 8°C.


KASVIHUONE VITAVIA IDA 9MALUMIINI LASIT.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto