Partioaitta teltat

Teltan valinta aloitetaan kartoittamalla käyttötarve. Onko käyttöä enemmän avotunturissa vai takapihalla? Pitääkö sen kestää rankkasateita ja erittäin vaihtelevia sääolosuhteita vai pystytetäänkö se usein kalliomaastoon, johon ei saa kiinnitettyä maakiiloja?


Kannetaanko telttaa mukana vaelluksella . Frilufts Errigal 3XT - kolmen hengen tunneliteltta (pantti €) Fjällräven Abisko Shape - kolmen hengen tunneliteltta (pantti €). Frilufts Galta - Päiväreppu, jossa erillinen lokero läppärille (pantti €) Fjällräven Abisko - Rinkka litraa (pantti €) Fjällräven Abisko 55W - Naisten rinkka 55 .

Myös yksikerroksisia telttoja on olemassa. Niitä käytetään esimerkiksi vuorikiipeilyssä painon minimoimiseksi. Koska telttakangas on vettäpitävää, yksikerroksisten telttojen ongelma on kosteuden kerääntyminen telttakankaan sisäpuolelle. Korkea sisäteltta ja tilava absidi tekevät teltasta mukavan, myös silloin kun teltassa joudutaan viettämään pitkiä aikoja hankalan sään vuoksi. Keb Endurance on parhaimmillaan vaativilla talvivaelluksilla ja se soveltuu myös telttailuun korkealla, mutta on silti sopivan kokoinen rinkassa kannettavaksi.


Abisko - Kevyet telttamallit melkein kaikenlaiseen ulkoiluun. Kaikki yksityiskohdat o . Abisko-sarjasta löytyy sopiva telttamalli liki jokaisen retkeilijän tarpeeseen.

Turun Hansan myymälässä tutkimusmatkailija ja seikkailija Pata Degerman kertoo minkälaisia telttoja on olemassa ja mihin tarkoitukseen mikäkin parhaiten soveltuu. Klubi-illassa opit Patan avulla miten erimalliset teltat pystytetään, miten niitä käytetään jotta ne säilyvät hyvänä pitkään ja miten . Polar Endurance on suunniteltu nimenomaan talvikäyttöön. Se on ainutlaatuisen vahva ja turvallinen pitkillä talvivaelluksilla arktisissa olosuhteissa.


Monet erikoisominaisuudet helpottavat telttailua kylmässä, . Anna teltan kuivua käytön jälkeen. Jos teltan varastoi märkänä, se homehtuu. Telttaa ei voi pestä pesukoneessa. Puhdista teltta tarvittaessa märällä sienellä. Vaellusteltat ovat riittävän kevyitä lihasvoimin kuljetettavaksi - ne myös pakkautuvat pieneen tilaan.


Jämerimmät telttamallimme ovat nähneet käyttöä maailman molemmilla napajäätiköillä, edullisemmat mallit taas ovat hyvä valinta rentoon kesäretkeilyyn. Hillebergin uudet kolmen vuodenajan teltat ovat saapuneet osaan myymälöistämme. Kahden tai kolmen hengen Anjan tunneliteltat:.


Yrjönkadun myymäläämme kuulemaan ja oppimaan teltoista Patan opastuksella. Partioaitta on retkeilijän ja ulkoilijan aarreaitta. Meiltä löydät vaatteet, jalkineet, rinkat ja reput, makuupussit, ja -alustat, teltat , retkikeittimet ja pientarvikkeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto