Muovimaton irroitus seinästä

Lupasin tehdä esivalmistelut itse ja aloitin irroituksen maton ehjästä ja kuivasta päästä eli oven läheltä. Lattiamatto irtoaa seiniltä kyllä kun vetää viillon mattoveitsellä muovitapetin ja maton väliin eli kohtaan, jossa lattiamatto päättyy muovimaton alla ja kiskomalla molempia yhdessä, mutta siihen se ilo sitten päättyykin. Valmistelen pojalleni kylpyhuoneen pintaremppaa 80-luvun alussa rakennettuun rivitaloasuntoon. Kylpyhuoneen seinät ovat kolmelta seinältään kyprockia, yhdeltä betonia ja seuraava kerros on muovimattoa ja päällimmäisenä on edellinen asukas taikinoinut, sanan varsinaisessa merkityksessä, . Vanhan muovimaton irroitus kylppäristä.


Kyseessä on 70- luvun kerrostaloasunnon kylppäri. Seinissä olevan muovitapetin irroitus osoittautui varsin työlääksi. Onko hyviä ideoita kuinka . Vanha muovimatto lähtee lastulevystä irti melko helposti ja jäljelle jää, puhdas mutta tahmaisen tuntuine. Jos teet isomman rempan, siis oikeeoppisesti ja laitat maton myös kaappien alle, nosta seinälle jääkaappien, tiskikoneen, vesipisteen alla, ei tarvi erikseen laittaa tulva-altaita.


Kylppärin laatoitus, vanhan muovimaton poisto. Kerrostalokaksion kylpyhuoneen lattian muovimaton poisto, uudet veden eristykset ja peruslaatoitus. Rempallaan-palstalla vastataan lukijoiden remonttikysymksiin.


Tällä kertaa aiheina ovat: muovimaton vaihtaminen ja paneelikaton käsittely. Kuten kuvastakin näkyy maton liimaus seinän ja lattian kulmassa on täysin epäonnistunut. Kulmaan on jäänyt mukava . Miten sen sasi tehtyä omin melko vaatimattomin taidoin? Kalusteet (lavuaari, -kaapit ja pytty on vaihdettu, mutta lattia on vanha muovimatto. Seinät yläpuoli maalattua, alaosa seinämuovimatto (ei taida enää olla sellaista).


Vanhojen teipinjälkien poisto 20. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Aiheeseen muovimaton irroitus seinästä liittyvät haut. Sellainen kysymys kun nyt ollaan seuraavaksi uusimassa vessaa niin voiko muovimaton päälle laittaa laatoituksen? Pääsisi helpommalla eikä tarvisi repiä irti muovimattoa lattiasta ja seinästä.


Ja omasta mielestä kosteus. Olen remontoinut kolme vessaa, joihin jokaiseen jätin (sellaisen kovan) muovimaton laattojen alle. Tarkoitus olisi vanhan muovimaton tilalle laittaa uusi, vanhan maton poiston jälkeen ongelmana liima, joka jäi. Seinäkin on lastulevyä ja pintaan jää liimakerros tapetin poiston jälkeen.


Näkyykö tapetin alta, jos. Lasikuitutapetti onkin sitten viimeinen tapetti seinässä , koska sen poistaminen on varmaan . Et voi tietää että seinässä on asbestilevy (sellaista ei ole olemassakaan), vaan se täytyy aina tutkia. Yksittäisiä asbestihiukkasia ei näe, mutta kyllähän asbestin pystyy tunnistamaan esimerkiksi seinästä tai eristeistä.


Seinissä kylppärissämme on ihan ok valkoinen ja vaaleanharmaa perus laatta. Mikään nykytekniikka sekä tiukentunut märkätilarakentaminen vesieristyksineen ei mahdollista ns. Vesieristettä ei pysty enää . Kiitos kaikista vinkeistä! Seinästä puuttuu vielä kaidelauta, mutta ehkä sitten joskus. Miravaurio: Uusi jäsen: Viestit: . Kysyisin apua kustannusten jakautumisen määrittelyyn seuraavassa asiassa.


Laminaatin ja lautaparketin alle . Taloyhtiömme kylpyhuoneet on tehty v. Hiljakkoin tehdyssä kosteusmittauksessa on todettu, että kolmessa alkuperäisessä kylpyhuoneessa on märkä lattia. Levitä lattiaan solumuovi alusmateriaaliksi, vanhaa muovimattoa ei tarvitse poistaa jos se ei ole karvapohjainen eikä muovimattoja ole kahta päällekkäin. Pohjamaalaa seinät ennen tapetointia.


Valitse laminaatti kulutusluokastaan vähintää 32. Huomioi hankinnassa listavärin soveltuvuus lattian väriin. Joskus tapetti lähtee seinästä isoina kaistaleina, ja vain tiukimpaan tarttuneet palat pitää irrottaa tapettikaapimella. Tekninen asiantuntija jatkaa korjauksen suunnittelua.


Muovimaton päälle laatoitettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto