Leca hiekoitussepeli

Pihan ja puutarhan soramurske hiekoitukseen. Kevyt, helppo levittää, hyvä pito, ei kulkeudu sisään, puhdas luonnontuote. Hiekoitus- ja puutarhamurske on aito luonnontuote. Keveytensä vuoksi sitä on helppo . Saatavilla verkkokaupassa.


HIEKOITUSMURSKE KEKKILÄ LECA 25L.

Aito luonnonmateriaali pihojen liukkauden torjuntaan. Vettä kevyempi murske pysyy suojasäälläkin pinnalla ja estää liukastumista pihan jäädyttyä uudelleen. Murskattu kevytsora on mainio tuote hiekoitukseen: kevyt ottaa mukaan kaupasta , helppo levittää, hyvä pito.


Leca pihan ja puutarhan soramurske hiekoitukseen. Säkissä kestävä kantokahvapanta, joka mahdollistaa säkin uudelleen sulkemisen. Sopii myös mullan keventämiseen ja parantaa kasvien juurtumista. C), olosuhteista riippuen.


Puhdasta, kuivattua luonnonhiekkaa. Liukkauden torjuntaan, ennen kuin on myöhäistä.

Helppo levittää, kuohkea kevytsora, ei kulkeudu sisään. Leca hiekoitusmurske pihan hiekoittamiseen. Tuotetta on hyvä olla aina varastossa liukkaiden varalta. Leca sora valmistetaan kotimaisesta, plastisesta savesta. Biolan kompostorin varaosapaketti aukipidin . Käytetään istutusaltaiden täyttöön tai rakenteiden lämmöneristykseen.


Tilaa netistä edullisesti suursäkissä. Osta Taito Leca kg hiekoitusmurske Paras hinta! Täältä löydät parhaimmat hinnat Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien ja markkinajohtavien toimittajien kanssa.


Marknadsledande Leverantörer. Valmistaudu liukkaisiin keleihin! Hiekoittamalla jäätyneet ajoväylät voit ehkäistä liukkaudesta johtuvia onnettomuuksia talvella. Toimitetaan litran pakkauksessa.


Erittäin kevyt ja riittoisa tuote liukkauden torjuntaan. Rappuharja Oiva Pakkasenkestävä Korkealaatuinen Kotimainen 90. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä.


Luonnonmateriaali pihallesi Lakkapäältä! Kivimurskeet,hiekotushiekka.

Hinnat ovat verottomia nettohintoja ellei toisin mainita. Murske pysyy suojasäälläkin pinnalla j. JÄÄNSULATUSAINE LIUKUSTOP KG MUOVIASTIA. JÄÄSULA PUUTARHAYSTÄVÄLLINEN L. KEVYTSORA LECA 4-MM 50L. Suosittu kotimainen kevytsora! Suur-Jyväskylän Lehti keskiviikko 6. Hiekat ja sepelit esimerkiksi pihan laattojen tai kivien asennukseen tai tasaukseen sekä hiekoitus- ja saumaustöihin.


Laajasta valikoimastamme mm. Pienirakeinen ilmakuiva hiekoitussepeli , joka soveltuu myös hiekoituslaitteeseen. Katso lisätietoja klikkaamalla!


Vaikka päivällä pihaan sulaisi vesilätäkkö, leca murske jää pintaan kellumaan. Itse olen selvinnyt yhdellä säkillisellä pari talvea omakotitalossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto