Kanu loukun laukaisulaite

Kanuloukkupyynnissä laukaisulaite on ratkaisevassa asemassa, kun saalistettava on tullut syömään loukulle. PH-Riista on kehittänyt tällaisen laukaisulaitteen ja sitä käyttävät jo monet riistanhoitajat eri puolilla Suomea. Toimintavarma laukaisulaite kanuloukkuihin. Mahdollisuus virittää ruokinta-asentoon.


Uusi laukaisulaite kanu loukkuun -Helppo virittää mutamassa sekunnissa.

Ei jäädy -Kestää lumikuorman. Linnut ei laukaise loukkua. Ei vaadi laukaisun herkistelyä. Nirriboys KaNu - loukun asennus. Näin loukun tarkistus on vaivatonta, eikä loukun ympäristöön tarvittse tehdä jälkiä kuin syötittäessä.


Kanu -loukut supikoiran ja muiden pienpetojen pyyntiin, säänkestävät laukaisulaitteet , kanuloukun rakennussarjat. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tutustu tuotteisiimme sivuillamme!

Kanuloukun laukaisulaite sääsuojattuna on PH-Riistan kehittämä. Soveltuu hyvin käytetäväksi Kanu - loukun kanssa. Kanuloukku Supikoiran ja ketun metsästys loukuilla kannattaa keskittää kulttuuriympäristöihin, asutuksen ja peltojen lähelle.


On tärkeää totuttaa supikoirat ja ketut löytämään ravintoa pyyntipaikoilta jo kesällä. Loukku lukitaan laukeamattomaksi ja eläimet voivat hakea syötit loukusta vapaasti. Pyyntiajan alettua loukku. Voisiko joku tehdä minulle piirroksen varmasta laukaisulaitteesta kanuloukkuun. Varmatoiminen laukaisulaite kanuloukkua varten.


Valmistettu säänkestävästä galvanoidusta mm langasta. Häkkiosan runko mm harjaterästä yhteensä m. Voidaan virittää ruokinta-asentoon totutteluruokintaa varten. Pohjan runko mm kulmarautaa, x 1mm lankkua. Kaarilanka – mm galvanoitu rautalanka.


Kanu -loukkua voit käyttää pienpetoeläinten, kuten supikoirien, pyydystämiseen. Tämä loukku on suunniteltu pyytämään pienpedot elävänä, joten se on koettava. Materiaali: mm sähkö-sinkitty.

Leave a Reply Cancel reply. Search for: Monipalvelukeskus Duuni (Metallipaja Duuni). Rautiasta että eiköhän sitä saa K-maataloudesta, Agrimarketista jne. Ostin koko rullan 60cm x 30m hintaa tuli n. Hyvältä näyttäs ku syömässä käy joku lähes päivittäin. Jos vielä käy syömässä loukussa entiseen malliin niin räpsähtää :D . Minä olen tehnyt vanhoista putkihetekan rungosta Kanu loukun mallisia loukkuja.


Laukaisu on nyt ph-riista. Minkki verkko vain ympärille. Kuvassa loukun laukaisulaite , vihreä naru kiinnitetään puuhun tai johonkin vastaavaan tukevaan, jolla pidetään loukun kansi ylhäällä.


Punaiset narut ovat kiinni loukun kannessa ja ohuessa vihreässä narussa on kiinni syötti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto