Iloq avain hukassa

Minulla katosi iloq avain (kotiavain joka käy myös kerrostalomme talonyhtiön yhteisille roskiksille ja varastoon). Luin netistä, että iloq avaimissa on jonkunlainen sähköinen asennus että kadonneen avaimen voi sähköisesti asentaa lukkoon käyttökelvottomaksi? Pääsyoikeudet huoneistoihin ja yleisiin tiloihin on ohjelmoitu avaimeen kulkutarpeen mukaan.


Mikäli avain työnnetään lukkoon liian nopeasti, ei lukko tällöin ehdi . Omavoimainen digitaalinen lukitus.

AVAIMENI ON KADONNUT, MITÄ TEEN? Ilmoita heti asiasta avainhallintavastaavalle. Hän hoitaa lukkojen päivitykset ja kadottamasi avain lakkaa toimimasta.


Näin kiinteistön turvallisuustaso saadaan nopeasti palautettua ennalleen. Jos avain katoaa, on katoamisesta välittömästi tehtävä kirjallinen katoamisilmoitus Hoasin palvelukeskuksessa. Palvelukeskuksesta voi ostaa myös uuden avaimen.


Pääsyoikeuksien hallinta on digitaalisella iLOQilla helpompaa ja turvallisempaa kuin mekaanisilla järjestelmillä.

Ylläpito- ja elinkaarikustannukset ovat huomattavasti . Tarvitsemansa sähköenergian lukkosylinteri saa avaimen työntöliikkeestä. Sen kaikki lukot ja avaimet ovat mekaanisesti . Asun vuokralla pari vuotta sitten valmistuneessa kerrostalossa. Nyt kuulin että yksi avaimeni on hukassa.


Avain oli perheenjäsenellä jotta. Onko ihmisillä kokemuksia iloq lukoista omakotikäytössä? Meillä on kolme pientä lasta eli odotettavissa on suuri määrä kadonneita avaimia ja sen vuoksi harkitsemme iloq lukkoja. Onko kuitenkin niin uusi tuote ja melko kallis, että haluaisimme . Joku vuokraloisen retku siis jätti avaimensa palauttamatta.


Ja ne lukothan uusittiin juuri siksi, että talon tiloissa oli käynyt . Paristoton avain , jonka voit itse ohjelmoida lukkoihin. Voit vaikkapa määritellä, että vain perheen aikuiset pääsevät autotalliin ja varastoon. Samaa avainta voi käyttää kotona, mökillä ja toimistossa.


Kaikki avaimet ovat mekaanisesti samanlaisia ja digitaalisesti salattuja.

Salattua avainta ei voi kopioida. Lukko ja avain eivät vaadi toimiakseen paristoja, vaan tarvittava sähköenergia syntyy avaimen työntöliik- keestä. Lukot ja avaimet ovat täysin ohjelmoitavia, joten esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa nopeasti ja helposti järjest-.


Uudenlainen lukitusjärjestelmä tarjoaa lähes rajattomasti sarjoitusmahdollisuuksia. Sisältää avaimen ohjelmoinnin ja uuden avaimen. Kontulassa sijaitseva taloyhtiö vaihtoi mustapäiset, helposti kopioitavat perusavaimet älyavaimiin.


Helsingin Kontulassa sijaitsevassa taloyhtiössä. LOQ PRIVUS starttipaketti. Digitaalisia lukitusjärjestelmiä tarjoavia merkkejä on markkinoilla muutamia, esimerkiksi suomalainen iLOQ.


Se mainostaa itseään maailman ainoana . Kun avain katoaa, on lukot vaihdettava tai sarjoitettava uudelleen. Tallessa olevia avaimia ei myöskään tarvitse vaihtaa. Lähes puolet suomalaisista jättää kertomatta avaimen hukkaamisesta taloyhtiölle.


Suurin syy kertomatta jättämiseen on se, että uuden avaimen pystyy teettämään itse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto