Husky pentuja 2017

Koira on 10kk ikäinen siperianhusky narttu. Suomenajokoiranpentuja varattavissa s. Täältä näet myytävät koiranpennut roduittain. Jos et löydä etsimääsi rotua, kysele lisää rotuyhdistykseltä. Osta pentu vastuulliselta koirankasvattajalta!


Välimuistissa Kennel, NO KENNELNAME.

Kasvattaja(t), HEISKANEN RAISA. Pennut , uros, narttua. Harras toiveemme on kuitenkin, että siperianhusky - rekikoira - saa toteuttaa siperialaista luontoaan jossain . Suurin osa pentueista syntyy Jaanan luona Häntälässä, pentueita syntyy vuosittain 1-jalostusohjelman tarpeisiin. Hertta on yksi Kodinvaihtajat ry:n huskypennut - projektin . Luovutus toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa pentujen ollessa 8vk ikäisiä.


Koteihin, joissa on jo huskyseuraa pennulle ( ainakin yksi husky ennestään) ja koteihin, joissa on jo valjakko tai edes yksi vetävä husky. Noyal Altair Colhu e: Lara, sk collie i: Sirppi, siperianhusky riista valkoisin merkein - uros (kastroitu) synt. Omistajan sanoin: Colhu palautuu nopeasti uusista ja jännittävistä tilanteista ja harvoin osoittaa sijaistoimintoja hermostumisen merkiksi.

Se ei ole lainkaan ääniarka ja on . Lounais-Pirkanmaa, Pirkanmaa. Lisää tietoa ja kuvia saat pyytämällä. Siperianhusky -uros (kk). Otathan yhteyttä hyvissä ajoin jo jos olet jostain pentueesta kiinnostunut, alustavia varauksia ja kyselyitä on välillä jo paljon ennen pentujen syntymistä. Chihuahua pentuja rekisteröityjä, Koirat, Lemmikkieläimet, Vöyri, Tori.


Chihuahua pentuja rekisteröityjä. Sen voi tilata SHS:n tarvikevälityksestä ja se on saatavilla myös monissa kirjastoissa. Pentu mikrosirutettiin ja rokote. Sininenkirja esittelee rodun ja sen käyttötarkoituksen monipuolisesti sekä antaa neuvoja moneen harrastusasiaan.


Kaksi pentua vielä vailla kotia. Madotettu säännöllisesti ja eläinlääkärin. Kauhava Ilmianna ylläpidolle. Kirin ja Tiaran pennut , ja hieman myöhemmin 2. Cannonille ja Beatalle pennut.


Our six beatiful siberian husky puppies are gaining strength, weight and they are eager to see the big world. Jos olet laittanut sähköpostilla asiallisen pentukyselyn , mutta et ole saanut vastausta, on postisi saattanut eksyä roskapostien joukkoon. Laitatko uuden viestin tulemaan, tarkasta vielä että olet laittanut mukaan esittelyn itsestäsi , peheestäsi sekä asuinolosuhteistasi, kiitos! Pian on taas tuhinaa pentulaatikossa !

Heinäkuun alkupäivinä syntyy Sonatalle ja Altynille paljon odotettu pentue. Ultran mukaan on tulossa iso pentue , ruudulla näkyi ainakin tai pentua. Kefeus Sokrovishe Altyn ja FI MVA Arctic Soul Feat MG Sonata Tällä hetkellä kaikki pennut ovat jo varattu, mutta .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto