Betoniseinään kiinnitys ilman poraamista

Kiinnitä seinään tai kattoon esineitä ilman poraa tai ruuveja. Miten tehdä seinäkiinnitys betoniseinään ILMAN REIKÄÄ. Oisko mitään muuta keinoa kiinnittää noita muuten kun poraamalla reikiä? Isoimpana ongelmana tässä oli se, että kotini ulkoseinät ovat erittäin vahvaa materiaalia ja niihin on hyvin vaikeaa saada kiinnitettyä mitään.


Muutamalle ulkoseinälle armas enoni sai hirveällä vaivannäöllä pari hyllyä kiinni, mutta se vaati paljon aikaa, hyvät hauikset ja yhden poranterän.

Miten kiinnitän seinään ilman poraa ja ruuveja? Pisla Fix liimamassa kiinnittää jämäkästi seinään mitä tahansa ja mille pinnalle tahansa. Sitten kiinnitetään tarrapalat huolellisesti painaen taulun kulmiin. Potentiaalinen projektin pepulleenmenemisvaihe, itselläni menee ilman vesivaakaa taulu takuulla vinoon ;) Kiinnitysvaiheessa kulmia painetaan noin sekunnin ajan napakasti seinään.


Uudenlaisella teipillä voi esimerkiksi kiinnittää painavankin television seinään reikiä poraamatta , kertoo New Scientist. Yhdysvaltalaisen Massachusetts Amherst -yliopiston tutkijat analysoivat teippiä kehittäessään, mitkä rakenteet gekkoliskojen jaloissa tekevät niistä niin erinomaisen tarttuvia, että gekko . Mitä jos taulu ei näytäkään hyvältä juuri siinä kohdassa?

Tuttavapiirissäni on paljon ihmisiä, jotka ovat hamstranneet taulunsa seinien läheisyyteen odottamaan oikeaa aikaa asennukseen. Todellisuudessa puuttuu työkalut tai uskallus ottaa riski ja vain sijoittaa taulu . Paketin takana oli kuvalliset ohjeet vaihe vaiheelta, mutta silti tällä piiloblondilla kesti aika kauan tajuta miten ne tarrat oikein kuuluu laittaa. Paketissa on tarranauhaa, eli yhden taulun kiinnitykseen tarvittava määrä. Julistekiinnityspaloilla voi kiinnittää esimerkiksi kuvia ja julisteita erilaisille pinnoille.


Näillä vinkeillä uusi koti pääsee eroon tyhjistä seinistä, ilman rumia reikiä. Etenkään vuokra-asunnon seiniin ei uskalla porata reikiä, jos ei ole varma, että kyseessä on taulun lopullinen sijoituspaikka. Seinään kiinnitettyyn vaijeriin puolestaan saa kiinnitettyä.


Ei reikiä seinään , irtoaa jälkiä jättämättä. Vertaa Tallenna ostoslistalle . Kaikista yksinkertaisin kiinnitysväline - sinitarran, teipin ja nastojen jälkeen - on naula. Parempi vaihtoehto kiviseinään ovat esimerkiksi taulukoukut. Tähän asti kiinnitystöissä on pärjätty pelkällä vasaralla, ilman poraa. Välttämättömäksi kodinkoneeksi pora muuttuu, jos kipsilevyseinään haluaa . Pitäisi saada pari 6mm proppureikää seinään , ja iskuporakone on tutulla lainassa.


Kotona on tällähetkellä vain tavallinen iskuton akkukone.

Sen vuoksi erilaiset kylpyhuoneasennukset on turvallisinta tehdä laadukkailla Casco asennusliimoilla, ilman reikiä. Tarvittaessa liima on myös helppo poistaa, eikä laattaan jää jälkeäkään. Paina liimattava kappale kiinni seinään merkitsemääsi kohtaan. Keinuta kiinnitettävää kappaletta hieman että liima levittyy tasaisesti.


Ongelmaksi muodostui reikien teko seinään. Eikä minua kiinnosta saako sen tarran jämät siitä seinästä irti ilman että seinää lähtee mukaan. Ei aloittajalta sattuisi löytymään ketään paremman poran omistavaa tuttua hoitamaan kiinnitystä ? Tuotesarjasta löytyy erilaisia kiinnityspaloja ja -koukkuja, joiden taustana on kaksipuoleinen tarrakiinnitys. Tarra ei kuitenkaan liimaudu seinään pysyvästi, vaan sitä voi irroittaa useamman kerran.


Olen nyt testannut näitä sisustuspaloja pari vuotta yhdessä taulussa, jonka paikkaa olen vaihtanut muutamia . Ja jos tekin haluatte päästä kokeilemaan Command - kiinnityspaloja , laittakaa yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen 3mcommand. Ihan parasta on, kun voi kiinnitellä kaappien runkoihin ilman reikiä ja oveenkaan kiinnitetty muistitaulu ei pauku liikkeessä :) Poista. Lisäksi esimerkiksi kiviseinän poraaminen vaatii jo astetta järeämpiä työkaluja, joita ei välttämättä joka taloudesta löydy. Ikea on kampanjoinut kyseisten tapausten jälkeen isosti kalusteiden seinään.


Kuinka järeitä kiinnitystarvikkeita pitäisi käyttää painavan esineen kiinnittämiseen betoni seinään ? Yksi erittäin hyvä puoli taas on se, että metallisen kipsilevyankkurin voi lykätä seinään ilman poraa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto