Airam kiskovalaisin

Kohdevalaisin Mosaic 14W GUØ 58x2mm 1-vaihekiskoon valkoinen Airam. Siro valaisin sopii useimpiin euroop valkoinen 3-vaihe. Suosituimmat tuotteet tässä kategoriassa.


Aneta Trackline cone kattokiskovalaisin spott. Airam Mosaic - kiskovalaisin musta (1-vaihekiskoon).

Huomioithan, että LED-valonlähde on tilattava erikseen. Kiskovalaisin on tarkoitettu vaihdettavalle GULED -lampulle. PARHAITEN SOPII AIRAM LED-LAMPPU. Katso tuoteryhmän tarjoukset (15). Hinta 1€) Mosaic on siro, muotoiltu kohdevalaisin vaihdettavalle PARGU10-ledlampulle.


Asennus yksivaihekiskoon. Rakenne: runko polykarbonaattia. Sopii siron ulkonäkönsä vuoksi niin koteihin kuin ravintoloihin ja muihin mataliin tiloihin.

Myös himmennettäviä malleja. Kalliolan Setlementtitalon aulaa hallitsee uusi upea muraali, jossa hehkuvat kotimaiset hyötykasvit ja marjat. Airam lahjoitti valoa kalliolaisten yhteiseen olohuoneeseen, jossa järjestetään mm. Hyperion kohdevalaisin sopii 3-vaihekiskoon asennettuna kohdevalaisuun etenkin julkisissa tiloissa: myymälöissä, hotelleissa, ravintoloissa, museoissa ja gallerioissa. Selkea moderni muotoilu ja 330° kääntösäde varressa ja 90° lamppukuvussa.


Easy Basic Halogen 12V, kpl, x W, GU 5. Paulmann MicroLine pistorasia keittiöön teräs. Airam Kubo yleisvalaisin, LED W, 83 valkoinen. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta. Toimittajan tuotekoodi 2. Airamin Kallio Pollarivalaisin Harmaa.


Tyylikäs ja kestävä IPsuojattu pollari. Runko ruostumatonta terästä. Pinta on harmaa kivipinnoite. Alumiinirunko, IP4 ulko- ja sisäkäyttöön, valkoinen tai antrasiitin väri, toimii GU-LED-lampulla, valaisee ylös ja alas.


Mosaic kohdevalaisin toimitetaan 7W LED-polttimolla. Valaistusjärjestelmä muuttuu.

Ledien etu on pitkäikäisyys. Kodin kaikki lamput ja valaisimet. Olipa kyse sitten sisä- tai ulkovalaistuksesta, lamppuvalinnoilla voi vaikuttaa suuresti tunnelmaan.


Sisätiloissa kannattaa yhdistellä sekä pöytävalaisimia, ikkunavalaisimia, lattiavalaisimia että kattovalaisimia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto