Valmispiippu asennus

Eskon Oy:llä on vankka kokemus valmispiippujen myynnistä ja asennuksesta. Kun suojaetäisyyden edellyttämää rakoa. Kun taas valmispiippu tulisijan päällä ja tietenkin tietysti osuu hirteen tai tulee liian lähelle.


Läpiviennin tekeminen peltikattoon ja saaminen juuri oikeaan paikkaan vie aikaa. Eristetty piippuelementti ei kaikissa valmishormeissa lisäksi pysy itsestään kiinni alapuolisen eristämättömän hormin varassa, vaan .

Suosittelemme että asennuksen suorittaa alan ammattilainen. Pidä nämä asennus - ja käyttöohjeet tallessa. Käyttöohjeet tulee antaa asennuksen jälkeen savupiipun omistajalle, haltijalle tai sen käytöstä vastaavalle. Perehdy ohjeisiin ennen asennusta ja käyttöönottoa. Jeremias –Saunan Piippu ECO on laadultaan.


Vanhaan taloon on paljon helpompi asentaa valmispiippu kuin muurata piippu paikan päällä. Lisäksi valmispiippu on kevyempi kuin muurattu piippu.

Kevyttakan piipuksi valmispiippu sopii erinomaisesti. Nykyisiä valmispiippuja ei tarvitse piilottaa ja kiiltävä teräspiippu voi olla osa sisustusta. Muut kuin pystysuorat asennukset : ei sallittu. Tuulikuorma: Vapaasti seisovan osan korkeus: m ylimmästä tuesta.


Poikittaisten tukien enimmäisväli huonetilassa: m. Jäätymis-sulamiskestävyys: Kyllä. Harvia-teräspiippu on tyylikäs piippuratkaisu, joka on helppo asentaa. Lähinnä puulämmitteisten kiukaiden, pienempien takkamallien ja kamiinoiden kanssa erillisissä saunarakennuksissa käytettäväksi suunniteltu teräspiippu kestää kovatkin lämmönvaihtelut.


Aloituskappale liukupanta. Teräspiipun vakiotoimitus . Rondo Plus on helppo asentaa , kun asennusvaiheisiin malttaa perehtyä etukäteen huolellisesti. Kulmajalusta voidaan asentaa terävä kärki ylös tai alaspäin. Piipun painoa ei saa laittaa mutkajaksolle, vaan se on muuten tuettava. Mikäli kyseessä on normaali . Hormin tuenta ja lumieste.


Lue asennusohje huolellisesti ennen kuin aloitat.

Työkaluiksi riit- tävät kulmahiomakone, pora, vesivaaka ja muuraustarvikkeet. Poista ensimmäisestä elemen- tistä urospontti, jonka jälkeen liimaa se alustaan Isokern-hormiliimalla. Kaikki ele- mentit asennetaan aina urospontti alaspäin. Työn edetessä tarkista hormin suoruus vesivaa´alla.


Valmispiippu Isokernin asentaminen. Savuhormi voidaan ulottaa vesikaton . Savupiipun asennus on neliskanttisesta ulkomuodosta johtuen helppoa. Perusosan pituus on m ja piippua voidaan jatkaa m, m ja m jatko- osilla aina metriin asti. Savupiippu käy kaikille kattokaltevuuksille perusosan mukana tulevien kattopeltien avulla. Misa-järjestelmäsavupiippu on testattu ja CE -merkitty . Harvian teräspiipun asentaminen on helppoa.


Nerokkaan meka- nismin ansiosta lisäosat kierre- tään toisiinsa ja myös savuputket lukkiutuvat toisiinsa putkessa olevien urien ansiosta. Näin estetään lämpötilan vaihteluista aiheutuva liikehdintä. Sisätilaan piipun voi asentaa metrin kor- keuteen ilman tuentaa ja ulkona.


Piippu koostuu yksittäisistä harkkoelementeistä, joihin liitosaukot työstetään paikanpäällä ja on siksi helppo sekä nopea asentaa. Se on myös erinomainen vaihtoehto tulisijvaraukselle, johon tulisija hankitaan . Sisä- ja ulkoputkien liitostapa mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. Voit laskea alustavan hinnan hormiston perustoimituspaketille hormilaskurilla. Löydät Jalotakan laadukkaita hormeja myös hyvin varustetuista . Tuotevalikoimamme on alan huippua ja meiltä löydät kattavasti niin erilaiset valmispiiput kuin muutkin hormitarvikkeet.


Lisäksi konsultoimme hormisaneeraukseen liittyvissä asioissa. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit