Utetrappa betong

Renovera trappa av betong ? Flera av våra trappmodeller är mycket flexibla när det gäller dimensionering. Eftersom alla trappor specialtillverkas får du självklart exakt den färg eller ytbeläggning som just du önskar. Alla våra trappor levereras i monteringsfärdiga element som är lätta att hantera. Oavsett vilken typ av trappa du har tänkt bygga hittar du garanterat något som passar hemma hos dig här.


Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal betongtrappa. Tänk på att en trappa i sten är tung så det är viktigt att man är noga med underlaget och har . Välj mellan flera modeller, och hitta din stentrappa hos Flinta Konstbetong! Vi tillverkar betongtrappor i vårt gjuteri mellan Eskilstuna och Västerås. Flisby har snygga trappor med blocksteg och trappblock i granit eller betong. Du kan också klä din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller DuraTrapp.


En praktisk betongtrappa och ett vackert räcke i gammal stil. Det blev resultatet när Ohlis gav sig på den lite nötta entrén. Med trappformeln här bredvid blir det lätt att räkna ut hur långa instegen ska vara.


Att gjuta är inte speciellt svårt – hjälpmedel som betongblandare och stavvibrator . Låt den omgivande terrängen styra valet av terrängtrappa. Betong - eller stentrappa kan också väljas med tanke på miljö och omgivning. En stentrappa i lyxig granit är en vacker utsmyckning som passar både i den kuperade villaträdgården och i stadsmiljön. Anpassa trappans stegbredd och stegantal för att uppnå maximal . En trappa kan byggas på många olika sätt.


Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong , eller varför inte använda mursten som trappsteg? En annan möjlighet är att sätta kantsten och sedan plattor, smågatsten eller storgatsten innanför i steget. Titta på bilderna och låt dig inspireras eller kom och kika direkt i . Först ska allt löst material runt hålen och sprickorna hackas bort med en murarhammare. Det som vid ett första påseende ser ut som ett litet hål kan visa sig vara en större skada när man väl fått bort all trasig betong.


Tar man inte bort allt löst återkommer skadan snabbt. Den lösa betong som knackas bort . Konfigurerar och laddar ner ritningar. Här hittar och jämför du trapptyper. Du hittar även exempel på kopplingsdetaljer.


Vi hjälper dig med att hitta rätt trappa för dina behov. Samtidigt är vi måna om att både vårda och utveckla det gedigna hantverkskunnande som krävs av formsnickare, smeder och gjutare som är en viktig del av vår själ och identitet. Huset har kalkstensgolv och jag vill att den solida känslan fortsätter upp i trappan – därav betong.


Jag har hittat en modell som jag tycker om, som på engelska kallas ”zigzag”. Se bild på denna länk: quickstepstair. Frågor: 1) Hur kan man göra en sådan trappa ? Vi erbjuder helhetslösningar för trapphus där funktion, säkerhet och form sätts i centrum.


Låt dina gäster mötas av en välkomnande och snygg entrétrappa byggd av murblock. Vi är trapptillverkare till trapphus. Trappan ger ett gott första intryck av ditt hem och metoden är enkel. Med hjälp av block som finns i olika format kan du variera trappans storlek och form och utforma den precis som du önskar.


Här beskriver vi en enkel entrétrappa i tre . Sten och stenbaserade produkter är hållbara material som är tacksamma att arbeta med och använda i trädgården. Att bygga en trappa i sten eller betong är inte svårt men kräver en ganska stor fysisk insats. Här följer ett exempel på en rektangulär trappa med två steg, som man beträder rakt framifrån. Det största arbetet med att gjuta en trappa är utan tvekan att bygga formen och armera trappan.


Det i särklass tyngsta arbetet är med lite effektivitet och mycket vilja klart på en dag. Två ton betong senare pustade vi ut. Grillade hamburgare och pratade . Förutom steg av gallerdurkstyp kan vi även tillverka steg av slitsdurk, tårplåt, lättdurk (tät, håla slitsad och perforerad), slätplåt med matta, trä av olika slag, marmor, betong , betong med slityta av Terrazzo m. Kontakta oss redan i projekteringsstadiet, så löser vi dina önskemål. När vi skulle en firma epoxy-belägga vår betongtrappa så dömdes den ut.


Betongen har genom frostspränging med åren vittrat sönder och var enligt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit