Nyx irtopuuteri

Heleä valkoinen puuteri on neutraali ja sopii kaikille ihon sävyille. Ihostasi tulee sädehtivä ja heleä. Sopii parhaiten käytettäväksi BKabuki Brush -siveltimen kanssa. Sipaise sitä kevyesti kasvoillesi - pieni määrä riittää.


Meikkitaitelija Ida Ekmanin käyttövinkki: HD Studio Finishing powder on koostumukseltaan kevyt, . NYX Professional Makeup Studio Finishing Powder - 1 pure mineral silica powder. Irtopuutereitakin löytyy hintahaitarin molemmista ääripäistä ja pääsääntöisesti ne kalliimmat vaan toimivat paremmin. Et just pitää kyllä meikkipohjan paikallaan :) ite tosin vielä suihkin päälle kiinnityssuihketta, mutta ei sekään ihmeitä tee eli kyllä puuteri hoitaa hommansa! Edullinen ja hyvä irtopuuteri onkin siis . Mulla nimittäin on tapana laittaa irtopuuteria kasvoille ihan reilulla kädellä vähän niin kuin varmuuden vuoksi ja HD-puutereita tulee käyttää nimenomaan todella, todella maltillisesti.


High Definition Undereye Setting Powder (esiintynyt blogissa mm. tässä postauksessa) alkoi huventumaan uhkaavasti, aloin miettimään uuden tilaamista tai jonkin vastaavan tuotteen hankkimista. Ainakin koostumukseltaan NYXin valkoinen jauhemainen HD puuteri vaikutti hyvin e. Noniin, tätä on odotettu hartaasti ja kärsivällisesti…meinaan amerikkalainen NYX -kosmetiikka on vihdoin rantautunut Suomeen! Sokos nostaa jälleen panoksia ja Urban Decayn lanseerauksen jälkeen tuo tavaratalohinsa (kautta maan!!) sekä sokos. Hienojakoinen HD- puuteri paljastuu vasta salamalla – eli silloin, kun on jo myöhäistä.


Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Ylivoimaisesti paras on mun mielestä NYXin HD puuteri , joka on riittoisa ja loistava puuteri. Lily Lolon puuterin otin esille lähinnä kuvia varten, en itse asiassa tykkää tuosta yhtään. NYX on vihdoin tulemassa virallisesti Suomeen! Puuteri on riittoisaa ja jättää silkkisen tunteen jälkeensä, hintaa tällä on 190€.


Tupsaus irtopuuteria antaa meikille viimeisen silauksen. Kauneimmillaan se on lähes näkymätön mutta pitää kiillon poissa. NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder on täydellisen hienojakoinen viimeistelypuuteri, joka jättää ihon pinnan kauniin ja heleän näköiseksi. Täydellinen irtopuuteri , sulautuu virheettömästi ihon omaan sävyyn ja jättää kauniin pinnan.


Pitää ihon mattana pitkään, ja asettaa meikin paikalleen kuten kuuluukin. Ja oih, minkä ihanan heleyden sen iholle loikaan! Illuminator- puutereita on saatavilla yhteensä viidessä sävyssä (täällä hyvä swatchi kaikista) ja tämä kultapersikkainen vaihtoehto oli kovasti mieleeni. Puuteri on tarkoitettu kasvojen ja vartalon iholle, mutta koska siinä on . Kasvojeni t-alue ei rasvoitu ja kiillä, eikä paperipuuterilappuja kulu enää entiseen malliin.


NYX HD Studio Finishing Powder- irtopuuterin kanssa meikkipohjani näyttää paremmalta pidempään kuin jos käytän esimerkiksi Lumenen irtopuuteria. Osta puuteri Cocopandalta. Viimeistele meikkisi täydellisesti sopivalla puuterilla.


Löydä itsellesi sopiva sävy. Meiltä löytyy NYXin meikit, huulipunat ja huulivoiteet. NYX meikkituotteet Cocopandalta. Halutessasi voit käyttää puuteria myös pelkiltään, jo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit