Matot mittojen mukaan

Rullasta leikataan halutun kokoisia mattoja , jotka kantataan maton sävyyn sopivalla lanka- tai nauhakantilla. Kokolattiamatot myydään neliöhinnoilla. Yksilöllisten mattojen verkkokauppa - kestäviä, kauniita ja ekologisia mattoja - sekä mittatilaustyönä että irtomattoina - tutustu valikoimaan nyt!


VERKKOKAUPASTAMME kotiin tai yritykseen. Sisalmatot, villamatot , kookosmatot, kookosharjamatot, nukkamatot, ryijymatot, kuramatot omalla mitalla.

VM Carpetilta on mahdollista tilata mattoja myös omien mittojen mukaan , pohjattuna, leikattuna ja pakattuna. Voit valita muodon valmiista malleista tai suunnitella mallisi . Mattokaupastamme löydät matot jokaiseen tilaan. Valikoimamme vaihtelee tuoreista uutuuksista ja suurista loppueristä aina harvinasiin yksittäiskappaleisiin. Olipa etsimäsi matto nukkamatto, plyysimatto, käytävämatto, terassimatto tai käsinsidottu Kelim- matto niin valikoimistamme se löytyy.


Myös kokolattiamatot helposti. Mittatilausmatot suoraan helposti MATTO. Mittojen mukaan tehty matto on aina varmasti sopiva juuri sinulle.

Maton hankkiminen on helppoa. Syötät laskuriimme haluamasi leveys- ja pituusmitat ja laskuri laskee sinulle valmiiksi hinnan jonka jälkeen me leikkaamme juuri sellaisen maton, kuin sinä ilmoitit. KANTTAUS KAUPAN PÄÄLLE - TOTTAKAI! NOPEA TOIMITUS MATKAHUOLLON KAUTTA. Käytävämatot mittojen mukaan Tuoteryhmässä on tuotetta.


Tarjoamme laadukkaat käytävämatot ja eteismatot mattorullasta leikattuna ja kantattuna. Suorita mittaus tarkasti - mieluummin kahdesti. Linida Design matot kudotaan tilauksesta mittojen mukaan. Valittavana on viisi eri kuviomallia ja useita eri väriyhdistelmiä. Kun sävytät myös huoneen muut tekstiilit maton mukaan , tuloksena on kokonaan uusi sisustus - ilman uusia huonekaluja.


Näin saat sopivat matot niin kotiin, toimistoon kuin julkisiin tiloihin. Teemme mattoja myös mittatilaustyönä. Erikoismittaiset matot toteutetaan täsmälleen antamiesi mittojen mukaan , jolloin saat . Tuotteet Näyttävätkö matot luonnossa samanlaisilta kuin tuotekuvissa? Olemme panostaneet tuotekuviin paljon.


Kuvat ovat kokeneen ammattivalokuvaajan ottamia.

Valaistus ja katselukulma vaikuttavat kuitenkin aina siihen miltä matto näyttää lopullisessa ympäristössään. Voinko tilata mattoja omien mittojen mukaan ? Laadukas matto kestää aikaa ja käyttöä. Oikean kokoiset ja sopivan muotoiset matot antavat tilalle muodon ja luovat sisustukselle pohjan.


Laajasta tilausmallistostamme matot tilataan aina toivomien asiakkaan mittojen mukaan , ja asiakkaalla on mahdollisuus valita maton materiaali ja väri kanttauksia myöten. Siirry navigointiin Siirry sisältöön. Laaja valikoima käytävämattoja omien mittojen mukaan Nopea kanttauspalvelu. Bongasin mattokauppa Elsen mainoksen, jossa kehuttiin valikoimaa ja sitä että matot saa teettää omien mittojen mukaan. Nettisivut olivat kuitenkin hyvin yleisellä tasolla, joten piti mennä liikkeeseen katsomaan.


Else sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä, ja sen valikoima osoittautui hyvin monipuoliseksi. Kestävä kehitys on hollantilaisen Cuneran ohjenuora. Vaikka tuotteet on suunniteltu täyttämään vaativienkin asiakkaiden yksilölliset vaatimukset, ei Cunera tee kompromisseja ympäristön suhteen. Cuneran matot tehdään luonnonmateriaaleista tarkasti mittojen mukaan ja ympäristöystävällisin prosessein. Mattokympin laajasta mattojen valikoimasta löydät niin nukka-, villa-, puuvilla-, sisal-, käsinsolmitut kuin sileäksikudotut matot.


Nurmi- ryijymaton sekä trendikkään erilaisen Louhi-ja Kerala- maton rullatavarana, josta leikkaamme maton sinun huonetilaasi mittojen mukaan. Kotimainen matto mittojen mukaan. Haluaisitko sinä maton, joka hehkuu lämpimissä väreissä?


Vai oletko mustavalkoisen ystävä? Onko sisustustyylisi rohkean moderni vai country henkinen? Matot kudotaan Pohjanmaalla, perinteen tuomalla ammattitaidolla.


Kaikki Formen paperinaru- puuvillamatot ovat kaksipuolisia ja niitä on saatavana vakiokokojen lisäksi myös omien mittojen mukaan. Oman suunnittelutiimin lisäksi teemme yhteistyötä nimekkäiden nuorten suunnittelijoiden kanssa. Sopii myös lattialämmityksen kanssa, mutta maton alle suositellaan käytettävän erityisen matalaa lämpötilaa. Vakiokokoisen maton päädyissä on lankakanttaus ja reunoissa piilokanttaus.


Huomioithan tämän mikäli olet hankimmassa myös toisen Polar- maton oman mittojen mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit