Makuupussi xxl

Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä juuri sinulle sopiva makuupussi ! XXL :stä löydät laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmästä makuupussit ja makuualustat. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Haglöfs ja Helsport, markkinoiden parhaaseen hintaan. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Lue lisää tuotteesta Helsport Alta, makuupussi.

Mieti kuinka kylmä yöllä on normaalisti kohteessa, jossa makuupussia aiot käyttää. Lisää aina pieni turvamarginaali odotettujen olosuhteiden ja makuupussin haluttujen lämpötila-arvojen välille. Löydät kaikista XXL :n myymien makuupussien tuoteteksteistä samat lämpötila-arvot.


Yleensä kannattaa valita aina vähän . Hyvä, allround makuupussi , mukavuuslämpötila °C. Jalkopää ergonomisesti muotoiltu, myös huppu istuu tiiviisti. Haglöfs Tarius - makuupussi on tiiviisti kehoa vasten istuva muumiomallinen pussi.

Hupun ja jalkopään ergonomisuuden ansiosta lämpöhukka on minimaalista. Lämmin allorund- makuupussi kylmemmille vaelluksille. Muumiomallinen makuupussi , jossa ergonominen jalkaosa ja huppu. Tarius -- makuupussissa on ulkona, pakkaskelissä nukkumista varten vaadittavat tärkeät ominaisuudet ja säädöt. Makuupussin muumiomalli mukaelee vartaloa.


Vaelluksille monipuolinen makuupussi , lämmin FX-untuvaeristys. Ursus -- makuupussissa on teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät tästä järkevän valinnan. Sekä huppu että jalkaosa . One of the best and most reliable sleeping bags on the market for late fall outdoor trips.


Increased width and length enables to put on additional layer of clothes in case of sudden temperature drop. The fabric of the upper part (a lighter color) of the sleeping bag is breathable and is good ventilated. Laadukas makuupussi uusi muotoilu ulkoneva pääty.


Pitäisi saada joku kunnollinen makuupussi. Sieltä saattaisi löytyä, ainakin hyvä valikoima useita retkeilyyn. Valittavana oli myös XL ja XXL -koot että luulisi tuollaisen mörön mahtuvan, jos vaan laatu menettelee.


Hyvä teltta, parempi mieli.

Tuuli suhisee loppumattomalla matkallaan, linnuilla on oma aamuinen konserttinsa ja jostakin kaukaa kuuluu veden solina. Kun ihmiset joskus kauan sitten asuivat luolissa luonnon ke. Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Trimm Twin kahden hengen makuupussi sininen.


Alexika XXL ALEUT, vuodenajan makuupussi. Outwell Campion Lux Double musta makuupussi kahdelle. Vaihtoehtona lienevät: (1) ostaa talvipussi (esim. jokin Cumuluksen pussi) tai (2) hommata kaksi makuupussia , untuvapussi sisään ja kuitupussi ulos. Vaihtoehdossa hyvänä puolena olisi se, että olisi roudattavana vain yksi. Savotta Military makuupussi.


Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta. Fjällräven Abisko Three Season Reg. Ryhmä Hau -makuupussissa unet maistuvat makoisilta niin telttaretkellä kuin yökylässäkin!


Materiaali on 100- prosenttista polyesteriä. Se pitää luontoretkeilijän lämpimänä aamuun saakka ja makuupussin pehmeys takaa hyvät yöunet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit