Macbook pro 13 retina kokemuksia

Keskitytään tässä ketjussa laitteen käyttäjien kokemuksiin ja kommentteihin. Jätetään Applen strategian arvostelu yms. Lisää tuloksia kohteesta hopeinenomena. Välimuistissa Samankaltaisia 22. Itseä mietityttää koneissa seuraavat kysymykset ja koska en tietokoneista juuri mitään ymmärrä niin siksikin olisi kokemukset.


Itse päädyin Airiin gigan muistilla.

Pro versiossa toki tarkka retina näyttö mutta kun katsoin iFixit sivuilta niin siihen akun vaihtaminen on käytännössä yhtä helvettiä ellei . Mun vanhemmat joutuu taistelemaan esim laskujen maksamisessa noin. Meilläkin varmaan kohta hankitaan uusi kone :D! Mutta tää vaikuttaa todella hyvältä koneelta :-) 3. Tarkkaa näyttöä on ilo katsella – miksi . Onko millaisia kokemuksia Aireista?


Foxyrey:mulla on macbook pro ,tuumaa ja ei valittamista, ei sekoile, nopea, kätevän kokonen ja muutenkin kaikin puolin hyvä ja tehokas. Päivitetty Pro on uuden ohjauslevyn, lisätehojen ja parantuneen akunkeston ansiosta mielestäni Applen paras kone tällä hetkellä. Ja iPad Air siihen rinnalle matkakoneeksi.

Jokaisen -tuumaisen mallin tehokas integroitu Mt DRAM -näytönohjain vauhdittaa graafisia tehtäviä. Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC81LzcvNS85L2FwcGxlLW1hY2Jvb2stcHJvLTItM2doei0xMy0zLTI1NjAteC0xNjAwcGl4ZWxzLXNpbHZlci1ub3RlYm9vay04MjMzNTc1OS5qcGc = . Alkaa olla aika hankkia uusi läppäri ja tulee ehdottomasti olemaan Applelta. Retina -näyttö Kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin Mac-kannettavan näyttö. Liian iso, vaikeasti mukaan otettava ? Toisaalta paksuus Airin ja pron välillä on pieni. Jokaisen -tuumaisen mallin tehokas integroitu Mt DRAM -näytönohjain.


Retina - näyttö Kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin Mac-kannettavan näyttö. Tuotteella ei ole vielä . MacBook Pro Retina ″ (GHz Core i5). Sen näyttö on kirkkaampi ja värikkäämpi kuin missään muussa Mac- kannettavassa. Lisäksi siinä on jopa tunnin akunkesto.


Se on kannettava, joka on suunniteltu . Normaali hinta : 2€. Vaihtoehtoina ovat Lenovo XCarbon ja MBP Retina. Kumpi on pitkäikäisempi ja laadukkaammin valmistettu? Tässä nyt puhutaan pitkäikäisyydestä.


Juuri vaihdettiin takuuna emo kun AMD:n näytönohjain levisi. Oman kokemuksen pohjalta suosittelisin pro :ta, jos haluat pistää varman päälle.

Käytin aiemmin vanhempaa versiota airista ja musiikki- ja videohommia tehdessä kone tuppasi ylikuumentua ja onnistuin saamaan sen jumiin ja muuta. Voisin kuvitella että ominaisuuksia olisi uudempiin airinkin malleihin parenneltu, mutta . RA8GB (133MHz LPDDR3) Screen: 13. Macbook Pro Intel Quad-Core i7.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit