Loimaa maatilamatkailu

Paijan maatila on mitä sopivin paikka erilaisiin perhejuhliin, kokouksille, kursseille tai vaikkapa leirillekin. Oma rauha, iso piha ja viihtyisät kokous- ja juhlatilat antavat mahdollisuuden ikimuistettaviin tilaisuuksiin. Maan kuulu pitopöytä katetaan juuri sinun tilaisuuteen sopivaksi. Juhla-, kokous- ja koulutustiedustelu ja myynti . Tilalla järjestetään monipuolisesti ja edullisesti mm. Tila on aina varanneen ryhmän . Kantolan luonto-ja-eramatkailutila tarjoaa puitteet loma-, majoitus-, ja juhlapaikaksi.


Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti! Loimaa vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit. Kanniston Kotieläintila on aito vanha maatila , jossa eletään perinteen mukaan nykyajassa kestävää kehitystä toteuttaen.


Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä. Ruokailu- ja majoitustiloja mukavuuksineen on jopa sadalle hengelle. Eläinlajit edustavat alkuperäisiä kotimaisia rotuja, ja joukossa elelee sopuisasti . Maatilamatkailu Majoitus Loimaa. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Nukumme talviunta ja suunnittelemme tulevia 31. Pikku Wanha Kanala palvelee taas ti 9. Ihanaa Uutta Vuotta Teille kaikille! Talomme sijaitsee Loimaalla , Virttaan kylässä, maaseudun rauhassa, mutta kuitenkin palvelujen lähellä. Kyläkauppa 1m, kyläkirkko 5m, ravintola 7m. Kesän vauhtielämykset koet Alastaron moottoriurheilukeskuksessa, jonne on matkaa noin km.


Golffarin paratiisi Alastaro Golf sijaitsee vain km:n päässä . Edullista ja kodikasta huonemajoitusta. Varsinais-Suomi seutukunnat. Upealla paikalla Loimijoen varrella. Näin arvioi palkitun Kanniston kotieläintilan isäntä Tauno Suominen. Hänen mukaansa koreiden kuvien takaa paljastuu aina totuus.


Loimaan Alastarolla sijaitsevalla tilalla on jatkuvasti jokin paikka rempallaan, mutta se ei tilan isäntäparia haittaa. Puinneilla on kiire, ettei vilja ala itää tähkässä. Viljelijät odottavat kuivaa ja aurinkoista säätä. Sadon määrä on jopa normaalia suurempi. Menestyvän matkailutilan pitää olla aito – Täällä me elelemme ja ihmiset käyvät katsomassa.


Järjestämme toiveidenne mukaiset häät,syntymäpäivät,rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, sukujuhlat, kokouset, tapahtumat. Yrityksen liikevaihtoluokka: 0–milj. Toimipaikan henkilöstöluokka: 1–henkilöäLähde: Fonecta-konserni.


Viljanviljely ( myös viljan siemenviljely). Siipikarjanlihan tuotanto.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit