Honda civic käytetty

Meiltä löydät myös kaikki Suomessa myytävät uudet autot. Katso myynnissä olevat HONDA Civic Käytetty vaihtoautot. Myös kattavat esittelyt , kuvat ja vaihtoautojen hintaseuranta. Vaihtoautot: takuu rahoitus osamaksu ja kotiinkuljetus - HONDA CIVIC Rinta- Joupilta.


Viron suurin ostettavien ja myytävien autojen tietokanta. Uudet ja käytetyt ajoneuvot, autoliikkeet ja varaosat, uutiset, keskustelut, koeajot jne.

Myydään HONDA Civic varaosat ja tarvikkeet. Myös Vaihteistot, korin osat, alustanosat ym ym. Honda CIVIC vaihtoautot hintajärjestyksessä. Soita ja kysy myös muita Honda osia. Honda esitteli uuden sukupolven Civic Type R:n alkuvuodesta.


Myyntiin on nyt tulossa eräs käytetty yksilö. Mutta sitten siirryttiin kolmeen ja nyt ollaan uusimmissa vaihteistoissa jo yhdeksässä eteenpäin vievässä välityksessä. Tilattavat lisävarusteet.


Etuvetoinen hatchback automaattivaihteistolla ja bensiini-moottorilla.

Uusittu alusta ja uudet aktiiviset turvallisuusavusteet. Uuden Civic Type R:n sydämenä on 0-litrainen VTEC-turbomoottori, jossa käytetään polttoaineen suorasuihkutusta. Voimaa on enemmän kuin yhdessäkään Type R -mallissa aiemmin niiden yli kahdenkymmenen vuoden historian aikana. Moottorin suurin teho on 2kW (3hv) ja vääntömomentti 400 . Itselläni auton vaihto edessä ja tuo malli vaikuttaa varsin käytännölliseltä.


Heti uutena käytin sen täydellisessä ruostesuojakäsittelyssä jossa käsiteltiin kaikki koteloita myöten. Sisustus on musta kattoverhoilua ja ikkunapilareita myöten. Istuimissa on käytetty uutta verhoilumateriaalia ja pehmusteita, joilla on pyritty . Onkos muroilla kokemuksia viime vuosien automaattivaihteisista 4-ovisista Civic : eistä? Minkälaisia vikoja ja ongelmia on tullut vastaan ja miltä auto.


Käytetty autohan voi olla esimerkiksi kolaroitu ja huonosti korjattu - tällaiset seikat on hyvä selvittää ennen ostopäätöstä. Vastaa Lainaa Ilmoita asiaton viesti. Tarkista kuitenkin juuri tuo ruoste juttu.


Toivottavasti Honda on ES varusteltu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit